AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Φράχτης 73.000 ευρώ για το νέο κτήριο της ΔΕΠ που βρίσκεται ΕΝΤΟΣ του ΥΠΕΘΑ! Με απ ευθείας ανάθεση!

[ad_1]

Το ΓΕΕΘΑ εγκαινίασε προχθές το νέο κτήριο της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου , το οποίο βρίσκεται ΕΝΤΟΣ του στρατοπέδου Παπάγου ,όπου ως γνωστόν είναι η έδρα του ΥΠΕΘΑ!

Παρόλα αυτά το ΓΕΕΘΑ θεωρεί απαραίτητο να κατασκευαστεί και …φράχτης για να προστατεύεται το κτήριο της ΔΕΠ! Δεν έχουν εμπιστοσύνη στα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν ήδη στο ΥΠΕΘΑ;

Ιδιοτροπίες θα πουν κάποιοι, αλλά μας κοστίζουν λίγο ακριβά! Η κατασκευή του φράχτη θα μας κοστίσει 73.000 ευρώ και το έργο δίνεται φυσικά με απ΄ ευθείας ανάθεση! Είναι τόσο επείγουσα η κατασκευή του φράχτη στον Χολαργό; Το απαραίτητο κονδύλι θα το πληρώσει το ΓΕΣ, στο οποίο φαίνεται ότι η ηγεσία δεν έχει αντίρρηση στις απ  ευθείας αναθέσεις.

Η σχετική απόφαση από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΔΩ

Σήμερα στο ΥΠΕΘΑ γίνονται και τα εγκαίνια του Μνημείου Αθανάτων. Κρυφό το κόστος και το μόνο που έχει κυκλοφορήσει είναι ότι τα χρήματα προέρχονται από την κληρονομιά του αείμνηστου Ι.Τσούνη, ο οποίος άφησε την περιουσία του στις ΕΔ. Για να βοηθηθούν οι ΕΔ και να καλύψουν ανάγκες τους, υποθέτουμε. Απ΄ όσο γνωρίζουμε οι ΕΔ και ειδικά το προσωπικό τους δεν έπασχαν από μνημείο για τους νεκρούς μας, οι οποίοι τιμούνται σε κάθε ευκαιρία όπως πρέπει. Ακριβώς απέναντι από την κεντρική πύλη του ΥΠΕΘΑ, υπάρχει μνημείο που επί Μιχαήλ Κωσταράκου κατασκευάστηκε και στο οποίο εμφανίζονται όλα τα ονόματα των νεκρών μας.

Στα σημερινά εγκαίνια μαθαίνουμε ότι δεν θα είναι η Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν και προσκλήθηκε.

[ad_2]

Source link

Related posts

«Η Τουρκία καταφύγιο για χρηματοδότηση της τρομοκρατίας»; Φανούλα Αργυρού

Μέσα στα σκοτάδια αρπάζουν άνδρες και χτυπούν γυναίκες: Αυτούς αποκαλούμε «ήρωες»; vid

Στο τραπέζι οι προτάσεις για Τεθωρακισμένα Οχήματα Μάχης

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο