AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Χάος στη Βρετανία: Ακυρώθηκαν δρομολόγια του Eurostar λόγω πλημμύρας σε σήραγγα (vid)

[ad_1]

Σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο PA, τα δρομολόγια ακυρώθηκαν λόγω πλημμύρας που σημειώθηκε σε μια σήραγγα στη νότια Αγγλία.

Δρομολόγια του Eurostar από και προς τον διεθνή σταθμό St Pancras του Λονδίνου ακυρώθηκαν λόγω πλημμύρας σε σήραγγα.

Την ώρα που η Βρετανία μετράει τις πληγές της από το πέρασμα της κακοκαιρίας Γκέριτ, που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και δημιούργησε πολλά προβλήματα σε υποδομές, τουλάχιστον 14 σιδηροδρομικά δρομολόγια του Eurostar ακυρώθηκαν σήμερα το πρωί καθώς έκλεισε σιδηροδρομικής γραμμής κοντά στο Λονδίνο.

Τις ακυρώσεις ανακοίνωσε η σιδηροδρομική υπηρεσία υψηλής ταχύτητας. Αυτές οι ακυρώσεις, που προκύπτουν εν μέσω ενός Σαββατοκύριακου με τεράστιο αριθμό μετακινήσεων λόγω των εορτών, δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο PA, τα δρομολόγια ακυρώθηκαν λόγω πλημμύρας που σημειώθηκε σε μια σήραγγα στη νότια Αγγλία. Ο δημοσιογράφος Σάιμον Κάλντερ δήλωσε ότι στο St Pancras επικρατούσε χάος, σύμφωνα με το BBC. Όπως ανέφερε ο ίδιος άνθρωποι με προγραμματισμένα ταξίδια για την Πρωτοχρονιά στη Ντίσνεϊλαντ δάκρυσαν, όταν τα δρομολόγιά τους ακυρώθηκαν.

Η εταιρεία διαχείρισης του Eurostar, η οποία εκτελεί δρομολόγια από το Λονδίνο προς το Παρίσι, τις Βρυξέλλες και το Άμστερνταμ, δήλωσε ότι οι πληγέντες πελάτες δικαιούνται πλήρη επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή εισιτηρίου. Πάντως είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 10 ημέρες που σημειώνονται σημαντικά προβλήματα στα δρομολόγια του Eurostar, καθώς η απεργία των Γάλλων εργαζομένων σταμάτησε τα τρένα πριν από τα Χριστούγεννα.


[ad_2]

Source link

Related posts

Πινγκ πονγκ: Ο πόντος της σεζόν από τον Οβτσάροφ με τον Ολυμπιακό (vid)

Μαγιόρκα – Μπέτις 0-1: «Διπλό» Ευρώπης με βασικό Σωκράτη

Ενίσχυση με Ζαρόκωστα το Αιγάλεω

Αφήστε ένα σχόλιο