AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Στο Βελιγράδι με Καρσίγιακα-Τενερίφη, εκτός Βελιγραδίου με Περιστέρι


Η Χάποελ Ιερουσαλήμ θα ανακοινώσει το επόμενο διάστημα την έδρα του ματς κόντρα στο Περιστέρι Bwin.

Το Περιστέρι Bwin λύγισε στην παράταση από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στην πρεμιέρα της φάσης των 16 του BCL. Οι δυο ομάδες θα τα ξαναπούν στην έδρα της Χάποελ, η οποία όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή.

Οι Ισραηλινοί ανακοίνωσαν πως τα δύο πρώτα εντός έδρας ματς με Καρσίγιακα και Τενερίφη θα γίνουν στο Βελιγράδι, ενώ ο τρίτος αγώνας κόντρα στο Περιστέρι θα διεξαχθεί σε διαφορετική τοποθεσίας.

«Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε συζητήσεις με τη διοίκηση του Champions League για την επιστροφή των αγώνων στο Ισραήλ. Τονίσαμε ότι η κατάσταση στην Ιερουσαλήμ είναι ήρεμη και ότι η ζωή έχει επανέλθει πλήρως, αλλά σε αυτό το στάδιο αποφασίστηκε στο εργοστάσιο ότι οι ομάδες δεν αισθάνονται ακόμα ασφαλείς να έρθουν στο Ισραήλ. Ως εκ τούτου, τα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια θα γίνουν στο Βελιγράδι. Ο τρίτος εντός έδρας αγώνας θα διεξαχθεί σε διαφορετική τοποθεσία λόγω της μη διαθεσιμότητας του Pioneer Hall όπου έχουμε φιλοξενήσει μέχρι στιγμής τους αγώνες μας. Σύντομα θα ανακοινώσουμε την τοποθεσία του παιχνιδιού», ανέφεραν στην ανακοίνωση τους.

Source link

Related posts

Μονακό – Ρεάλ: Η άπιαστη laser πάσα του Μάικ Τζέιμς (vid)

Οι κλήσεις σε απολογία για την Super League 2

Προμηθέας – Ντιζόν 68-71: Ο Κόφι παρέσυρε έναν… πιτσιρικά, σοκαρίστηκε ο μικρός (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο