AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Χαλκίδα: «Να μου προσέχετε τα παιδιά», λέει κυνικά η 39χρονη φόνισσα – Newsbomb – Ειδησεις


Ψύχραιμη, χωρίς ξεσπάσματα και απόλυτα συνειδητοποιημένη για την πράξη της φαίνεται πως είναι η 39χρονη μητέρα 2 ανήλικων παιδιών, που σκότωσε με περισσότερες από 30 μαχαιριές τον 43χρονο φίλο του συζύγου της στη Χαλκίδα.

Είναι ανέκφραστη, δεν έχει λυγίσει λεπτό, μάλιστα ζήτησε να της πάνε ένα… περιοδικό για να περνάει την ώρα της στα κρατητήρια. Το μόνο που λέει συνεχώς είναι “Να μου προσέχετε τα παιδιά”.

Η κατηγορουμένη, η οποία είναι κόρη ψάλτη και έχει συγγένεια με μητροπολίτη, φέρεται να έδρασε κυνικά και να είχε προσχεδιάσει τις κινήσεις της. Είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον άτυχο άντρα και περίμενε τη στιγμή που κατέβηκε από το σπίτι του για να μπει στο αυτοκίνητο.

Εκείνη την ώρα αιφνιδίασε το θύμα και ξεκίνησε να τον μαχαιρώνει πισώπλατα. Την εικόνα αυτή έβλεπε σοκαρισμένη από το μπαλκόνι η σύζυγος του θύματος η οποία εκλιπαρούσε για βοήθεια ενώ κάλεσε και τις αρχές .

Σύμφωνα με την ασφάλεια οι απανωτές μαχαιριές δείχνουν το μένος που είχε εναντίον του. Τα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς λίγο μετά τη σύλληψή της ήταν πως “Την απειλούσε και ήθελε να τη καταστρέψει” ενώ ομολόγησε την πράξη της, άλλωστε δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς. Ήταν στο σημείο και τα ρούχα της ήταν αιματοβαμμένα.

Σε λίγη ώρα από τώρα η 39χρονη θα “σπάσει τη σιωπή της ” ενώπιον του ανακριτή…

Τι θα ισχυριστεί ενώπιον του ανακριτή η 39χρονη – «Γρίφος» το κίνητρο της δολοφονίας

Η τελευταία πράξη του δράματος διαδραματίστηκε το πρωί της Τρίτης (23/01) στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στη Χαλκίδα, καθώς κηδεύτηκε ο 43χρονος που δολοφονήθηκε από μία 39χρονη έξω από το σπίτι του, το περασμένο Σάββατο.

Ενόσω η κατηγορούμενη προετοιμάζει την κατάθεσή της ενώπιον του ανακριτή, η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο (24/01), πλανάται ένα μεγάλο «γιατί;» στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος, με την ΕΛΑΣ να εξακολουθεί να αναζητά το κίνητρο της φερόμενης ως δράστιδας, δηλαδή αυτό που «όπλισε» το χέρι της και την οδήγησε να σκοτώσει τον ξυλουργό με πολλαπλές μαχαιριές.

Ο δικηγόρος της 39χρονης, Θεμιστοκλής Κωνστιλίδης, επεσήμανε πως «αυτά που ανέφεραν οι γονείς της, η εντολέας μου τα διαψεύδει. Είναι μία δύσκολη μέρα. Πιστεύω ότι μέχρι το βράδυ θα έχουμε τελειώσει με την κατάθεσή της. Προσπαθούμε να βάλουμε σε μία σειρά τις σκέψεις της και να τη βοηθήσουμε να την ολοκληρώσει», μιλώντας στο MEGA.

Ερωτηθείς για την πιθανότητα να ζητηθεί ψυχιατρική εξέταση για την κατηγορούμενη, υπογράμμισε πως «παρακολουθείται από ψυχίατρο τα τελευταία δύο χρόνια και τους τελευταίους τρεις μήνες εντατικά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ψυχιατρική κατάσταση συνδέεται με το συμβάν και κατά πόσον».

Ο σπαραγμός της μάνας του 43χρονου θύματος – Τι λέει ο πατέρας της 39χρονης

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του 43χρονου ήταν η σύζυγος και η μητέρα του, με την τελευταία να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. «Το παιδί μου, φάγατε το παιδί μου…» ούρλιαζε, ενώ πλέον αυτό που περιμένουν είναι να δοθεί απάντηση στο «γιατί» δολοφονήθηκε με τέτοιο τρόπο από την 39χρονη.

Σε παρόμοια τραγική κατάσταση, αλλά για εντελώς διαφορετικούς ρόλους, βρίσκεται ο πατέρας της φερόμενης ως δράστιδας. «Δεν θέλω να πω τίποτα. Σήμερα είναι η κηδεία του. Θέλω να πω μόνο μια συγγνώμη στην οικογένεια του» ήταν τα μόνο λόγια του πατέρα της 39χρονης, με τη φωνή του έτοιμη να σπάσει.


Source link

Related posts

Θρίλερ στα Εξάρχεια: Ζευγάρι έκοψε τις φλέβες του – Νεκρή η γυναίκα

Θεσσαλονίκη: Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δράστες της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας – Newsbomb – Ειδησεις

Γλυφάδα: Το προφίλ του 29χρονου αυτόχειρα – Είχε εμπλακεί σε τροχαίο 24 ώρες νωρίτερα – Newsbomb – Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο