AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Χαλκίδα: Προφυλακίστηκε η 39χρονη για τη δολοφονία του 43χρονου | Ειδησεις


Μαραθώνια η απολογία της στον ανακριτή

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά τη μαραθώνια απολογία της η 39χρονη, η οποία κατηγορείται πως σκότωσε τον 43χρονο ξυλουργό έξω από το σπίτι του, το Σάββατο το πρωί, στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης της κατηγορούμενης από τον ανακριτή. Η ίδια δήλωσε μετανιωμένη για την πράξη της και ζητά συγνώμη από την οικογένεια του εκλιπόντα.

Η 39χρονη εξήγησε στον ανακριτή πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα. Ταυτόχρονα, ισχυρίστηκε πως ακόμα και την ώρα που ξεκίνησε από το χωριό της για να έρθει στη Χαλκίδα, δεν είχε τέτοιο σκοπό.

Οι δικηγόροι της δήλωσαν πως ακούγονται διάφορα για εκείνη, τα οποία δεν είναι αναληθή, όπως το ότι ενοχλούσε τον 43χρονο με μηνύματα και απειλές. «Αυτά δεν ισχύουν και δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο που τα αποδεικνύει», είπε χαρακτηριστικά στο evima.gr ο δικηγόρος της, Δημήτρης Ανδρέου.

«Να τονίσω πως η Ασφάλεια Χαλκίδας έχει στα χέρια της τα κινητά τηλέφωνα του θύματος και της ιδίας και δεν υπάρχει κανένα τέτοιο στοιχείο», συμπλήρωσε ο δικηγόρος της.

Source link

Related posts

Άδωνις: Οι συμβάσεις όλων των συμβασιούχων εργαζομένων του ΕΣΥ παρατείνονται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024 | Ειδησεις

Σε ποια σημεία γίνονται δωρεάν rapid test την Tετάρτη 14 Φεβρουαρίου | Ειδησεις

Γιατί ακριβαίνουν από σήμερα οι διαγνωστικές εξετάσεις – Τι θα πληρώνουν παραπάνω οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο