AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Χαμός από τροχαίες παραβιάσεις στη Θεσσαλονίκη

[ad_1]

Του δίνει και καταλαβαίνει η Θεσσαλονίκη σε οδηγικές παραβάσεις αν κρίνουμε από τον απολογισμό που δημοσίευσε η Τροχαία το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι εντατικοί έλεγχοι που διενεργήθηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης/Ο.Ε.Π.Τ.Α. και της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης εστίασαν στον περιορισμό του φαινομένου της ηχορύπανσης που προκαλείται από οχήματα και δίκυκλα και στην καταπολέμηση αυτοσχέδιων αγώνων-επίδειξη ικανότητας.

Σύμφωνα με τις αναφορές, βεβαιώθηκαν συνολικά 13 παραβάσεις για οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, 27 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, 43 για έλλειψη αποτελεσματικού σιγαστήρα (εξάτμιση) κατάλληλου για μείωση θορύβου, 12 παραβάσεις οδηγών Ταξί και 177 για παραβίαση ορίων ταχύτητας.

Μάλιστα κατά τους ελέγχους, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 20χρονο να κινείται σε κεντρικό δρόμο της πόλης αναπτύσσοντας υπερβολική ταχύτητα και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, ο οποίος με οπισθοπορεία προκάλεσε ζημιές σε αστυνομικό όχημα και συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση.

Συνολικά κατά τις ημέρες Παρασκευή (16-2-2024) και Σάββατο (17-2-2024) ελέγχθηκαν 2.933 οδηγοί και βεβαιώθηκαν 1.176 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 613 αφορούσαν παράνομες σταθμεύσεις εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.


[ad_2]

Source link

Related posts

Γλυκαντικές ουσίες: φίλος ή εχθρός της κολίτιδας;

Τι συμβολίζει το “μαρτάκι” και πώς φτιάχνεται από τα χεράκια μας

Τι να προσέξετε για να αποφύγετε τη δυσπεψία στις γιορτές

Αφήστε ένα σχόλιο