AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Χιου Τζάκμαν: Δίνει εκατομμύρια στην πρώην σύζυγό του για να μην προδώσει τα μυστικά του!

[ad_1]

Λίγο καιρό μετά το ξαφνικό διαζύγιο του Χιου Τζάκμαν με τη Ντέμπορα Λι Φαρνές κι ένα δημοσίευμα έρχεται να ταράξει τα νερά. Και να φουντώσει ξανά τις φήμες γύρω από τη σεξουαλικότητα του Χολιγουντιανού σταρ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του RadarOnline, ο Χιου Τζάκαμν φέρεται να επιδιώκει έναν σημαντικό διακανονισμό με την πρώην σύζυγό του, καθώς δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Και φέρεται να είναι διατεθειμένος να της δώσει πάρα πολλά χρήματα, προκειμένου να μη μιλήσει ποτέ για όσα συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους.

Η συμφωνία, αξίας σημαντικού ποσού, συνοδεύεται από έναν όρο: Η Ντέμπορα Λι Φαρνές θα πρέπει να υπογράψει μια αυστηρή και αδιαπραγμάτευτη συμφωνία εμπιστευτικότητας. Αυτό το συμφωνητικό όπως αναφέρει το RadarOnline, έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να προστατεύσει τις ιδιωτικές λεπτομέρειες της σχέσης τους.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το The National Enquirer, η πληρωμή που προσφέρει ο Χιου Τζάκμαν  εξαρτάται από την τήρηση του συμβολαίου από την Ντέμπορα. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο το ποσό που θα λάβει η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, αν κρατήσει… το στόμα της κλειστό, ξένα άρθρα κάνουν λόγο για δεκάδες εκατομμύρια. Αναφέρεται μάλιστα πως η συμφωνία αυτή δεν αφορά οικονομικά ζητήματα, αλλά εστιάζει περισσότερο στη διατήρηση του ελέγχου.

Όπως αναφέρει πηγή από το κοντινό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, το πρωταρχικό μέλημα του Τζάκμαν δεν είναι τα χρήματα αλλά η προστασία των μυστικών του, καθώς έχει την επιθυμία να τα κρατήσει κρυμμένα από τη δημοσιότητα.

«Η ανησυχία του Xιου δεν ήταν ποτέ τα χρήματα, αλλά μάλλον ο έλεγχος. Είναι ένας άνθρωπος με πολλά μυστικά και δεν θέλει να αποκαλυφθεί κανένα από αυτά», ισχυρίζεται η πηγή.

Έχει να κάνει με τη σεξουαλικότητά του;

Το ζευγάρι χώρισε μετά από 27 χρόνια γάμου, ενώ η αιτία παραμένει άγνωστη. Το 2003 ξεκίνησαν να κυκλοφορούν κάποιες φήμες για τη σεξουαλικότητα του ηθοποιού, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστήριζουν τώρα, μετά την είδηση για το συμφωνητικό, πως ο σταρ θέλει να διασφαλίσει πως η Ντέμπορα Λι Φέρνες δεν θα αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό, που δεν είναι άλλο από την ομοφυλοφιλία του. Τίποτα όμως από αυτά δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται προς το παρόν.

Εξάλλου, εδώ και πολλά χρόνια, κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Χιου Τζάκμαν να είναι ομοφυλόφιλος. Ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ την πληροφορία, ενώ η πρώην σύζυγός του είχε ερωτηθεί πολλές φορές για τις φήμες.

Όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Ann’s Brush With Fame» το 2020 και κλήθηκε να απαντήσει για τη σεξουαλικότητα του άντρα της, είπε: «Σε αυτά τα περιοδικά είναι όλα βγαλμένα από το μυαλό τους. Ο Χιου “είναι” γκέι εδω και πάρα πολλά χρόνια. Κι εγώ “ήμουν” γκέι όταν έπαιξα στο “Shame”, το 1988. Σοκαρίστηκαν όλοι, όταν παντρεύτηκα. Είναι όλο ένα λάθος. Είναι σαν να λέει κάποιος στον Έλτον Τζον ότι είναι στρέιτ. Είμαι σίγουρη πως θα θύμωνε. Δεν είναι στρέιτ. Και στην τελική, τι συζητάμε; Αν είναι χορτοφάγος; Αν είναι ομοφυλόφιλος;».

Διαβάστε επίσης

Αλέκος Αλεξανδράκης: Η πολυτάραχη ερωτική ζωή του και η θυελλώδης σχέση με τη Νόνικα Γαληνέα

Ταξιάρχης Μιχαήλ: Η συγκλονιστική ιστορία της ανάγλυφης εικόνας του Αρχαγγέλου στον Μανταμάδο

Ο απλός τρόπος με τον οποίο πήρα πίσω τη ζωή που μου είχε “κλέψει” η μασταλγία


[ad_2]

Source link

Related posts

Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου:”Έχασα όλα τα δόντια μετά τον covid, σάπισαν όλα”

Ο “δραπέτης” πιάστηκε από την κάμερα! Ο “στρατηγικός” ελιγμός για να περάσει τον φράχτη… (video)

Η στιγμή που βλέπουν στον υπέρηχο το πρόσωπο της κόρης τους

Αφήστε ένα σχόλιο