AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Χρήστος Γιαλιάς: Βίντεο με τα πρώτα λεπτά μετά τη μαφιόζικη δολοφονία στη Μάνδρα [vid] | Ειδησεις

[ad_1]

Ο επιχειρηματίας διέθετε προσωπική ασφάλεια, την οποία δεν είχε μαζί του και πιθανότατα αυτό το γνώριζαν οι δολοφόνοι του

Απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκινήτο του στη Μάνδρα βρέθηκε ο Χρήστος Γιαλιάς, σε απόσταση μόλις 200 μέτρα από το σπίτι.  Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και ο ένας εξ αυτών φαίνεται ότι άνοιξε πυρ κατά του 59χρονου οδηγού. Ο επιχειρηματίας δέχθηκε τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς καθώς έχουν βρεθεί 15 τουλάχιστον κάλυκες από καλάσνικοφ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Στο βίντεο που μεταδίδουν τα parapolitika.gr, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 59χρονος επιχειρηματίας φαίνεται το όχημα του να έχει τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ καταγράφεται πανικός που επικράτησε στο σημείο.

Μάνδρα: Πώς στήθηκε στο καρτέρι θανάτου – Βίντεο στο μικροσκόπιο των Αρχών 

Το καρτέρι θανάτου είχε στηθεί λίγες εκατοντάδες μέτρα πριν ο 59χρονος φτάσει στο σπίτι του, σε απομονωμένο σημείο της Μάνδρας Αττικής. Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει μαρτυρίες από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, σύμφωνα με τις οποίες κάποιοι μίλησαν για ένα ύποπτο όχημα, άλλη για μια μηχανή με δύο επιβάτες.

Υλικό από κάμερες σπιτιών και καταστημάτων από δρόμους που οδηγούν στο σημείο της δολοφονίας έχει μεταφερθεί ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν ευρήματα που θα βοηθήσουν στις περαιτέρω έρευνες.

Οι δράστες φαίνεται πως πυροβόλησαν το όχημα ενώ αυτό ήταν εν κινήσει. Οι κάλυκες από καλάσνικοφ που συγκεντρώθηκαν από το σημείο της δολοφονίας μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπως επίσης και ό,τι απέμεινε από το καλάσνικοφ που εντοπίστηκε μέσα στο όχημα.

Προφανώς, μετά τη δολοφονία, είτε το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες από κάποια βολίδα που ίσως έπληξε το ντεπόζιτο του οχήματος, είτε την προκάλεσαν επί τούτου οι δράστες, οι οποίοι προτού εξαφανιστούν πέταξαν το πολεμικό τυφέκιο στο εσωτερικό, προκειμένου να αλλοιώσουν τα ίχνη τους.

[ad_2]

Source link

Related posts

Αθήνα: Τη χτύπησε, τη βίασε και τη λήστεψε – Τα βασανιστήρια του 40χρονου Κινέζου στην 35χρονη | Ειδησεις

Πρώτη επιλογή για Οικογενειακή απόδραση είναι η Αίγινα | Ειδησεις

Κικίλιας: 24 δήμοι της Αττικής σε «Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας» | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο