AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Χριστούγεννα: Μεγάλη η έξοδος των εκδρομέων – Πάνω από 22.000 πέρασαν τα διόδια της Κορίνθου χθες

[ad_1]

Μεγάλη φαίνεται πως ήταν η έξοδος των Αθηναίων από το κλεινόν άστυ ενόψει των Χριστουγέννων, καθώς μόνο χθες 22.000 αυτοκίνητα πέρασαν τα διόδια της Κορίνθου, ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δεν θα υπάρξει αυξημένη κίνηση σήμερα, αφού το μεγαλύτερο κύμα εκδρομέων αναχώρησε απο την πρωτεύουσα χθες.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την Τροχαία από τις 6 χθες το πρωί (23/12/2023) μέχρι τη 1 το μεσημέρι από την Αθηνών – Κορίνθου είχαν καταγραφεί 22.000 οχήματα στην έξοδο και 7.000 στην είσοδο. Από την Αθηνών – Λαμίας βγήκαν 21.486 οχήματα και εισήλθαν 6.713.

Η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων των Χριστουγέννων κορυφώθηκε και στα ΚΤΕΛ Κηφισού καθώς από νωρίς το πρωί χθες κατγράφηκε αυξημένη κίνηση σε όλες τις γραμμές.

Στον σταθμό του Κηφισού χιλιάδες επιβάτες περίμεναν στην ουρά προκειμένου να αγοράσουν το εισιτήριό τους και να ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και για αυτό τον λόγο οι υπεύθυνοι των εταιρειών ΚΤΕΛ, πέρα από τα τακτικά δρομολόγια, προγραμματίζουν σε κάθε γραμμή 5 με 6 έκτακτα δρομολόγια, ώστε να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες του επιβατικού κοινού.

Η πληρότητα σε αρκετές περιπτώσεις και ειδικά στα δρομολόγια που έχουν προορισμό πόλεις της Βορείου Ελλάδος αγγίζει το 100%.

ieidisis.gr

[ad_2]

Related posts

Iός κοξάκι: Πώς μεταδίδεται – Τι συμβουλές δίνει η Ματίνα Παγώνη

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Εκδήλωση από τον Ορειβατικό Σύλλογο

aitoloakarnanianews

Επταήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στην Κωνσταντινούπολη

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο