AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Χωρίς διαβεβαιώσεις για διατήρηση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου επέστρεψαν από Αθήνα

[ad_1]

Σε ανώτατο κλιμάκιο θα συζητηθούν τα αιτήματα των δυο περιφερειών που δεν συμφωνούν με τον δικαστικό χάρτη δηλαδή Μεσολογγίου – Αγρινίου και Θήβας – Λειβαδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aixmi-news.gr, αυτό ειπώθηκε μεταξύ άλλων στην συνάντηση που έγινε σήμερα στο υπουργείο Δικαιοσύνης το οποίο επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου Χρήστος Παΐσιος και οι δήμαρχοι Μεσολογγίου, Ναυπακτίας και Ξηρομέρου που ανήκουν στην Πρωτοδικειακή Περιφέρεια του Μεσολογγίου, Σπ. Διαμαντόπουλος, Β. Γκίζας και Γ. Τριανταφυλλάκης. Έγινε συνάντηση και με τον υπουργό Γιώργο Φλωρίδη αλλά και με τον υφυπουργό Γιάννη Μπούγα που είναι και ο εισηγητής του Σχεδίου Νόμου.

Τα επιχειρήματα του Μεσολογγίου κατατέθηκαν για μια ακόμη φορά με όλες τις λεπτομέρειες που τεκμηριώνουν το αίτημα για διατήρηση του δικαστικού χάρτη ως έχει στην Αιτωλοακαρνανία, δηλαδή των δύο Πρωτοδικείων και του Εφετείου. Βέβαια η πλευρά του Μεσολογγίου υπεραμύνεται του δικού της Πρωτοδικείου πρωτίστως και αυτό αναφέρθηκε τόσο στον υπουργό όσο και στον υφυπουργό.

415956294_1729705517513620_3285617383184972782_n.jpg

Το κλίμα ήταν θετικό όμως δεν δόθηκε καμία διαβεβαίωση οπότε ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί και μάλιστα να κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα, όπως επισήμανε και ο κ. Παΐσιος.

Βάσω Βήττα

aixmi-news.gr

Related posts

Ο απολογισμός του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη στο Περιφερειακό Συμβούλιο

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Μουσική παράσταση «Όποιος πεθάνει σήμερα, χίλιες φορές πεθαίνει»

aitoloakarnanianews

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός της ΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ΄΄ στο Αγρίνιο

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο