AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο KTM 125 Duke (vid)

[ad_1]

Ο πρώην αναβάτης του MotoGP, Τζέρεμι ΜακΓουίλιαμς, μας αποκαλύπτει τα μυστικά της νέας 125 Duke.

Το 2024 είναι ξεκάθαρα η χρονιά των Duke καθώς η KTM έχει ανανεώσει όλη την γκάμα. Πρόσφατα είδαμε την κορυφαία μοτοσικλέτα της οικογένειας, την 1390 Super Duke R, λίγες εβδομάδες είχε παρουσιαστεί η ολοκαίνουρια 990 Duke, ενώ λίγες εβδομάδες πριν είχαμε δει για πρώτη φορά τις νέες 125 Duke και 200 Duke.

Θέλοντας να ενισχύσει την μικρή κατηγορία μοτοσικλετών της το 2024 η KTM έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην 125 Duke. Το μικρότερο μοντέλο της σειράς έρχεται με ανανεωμένο σχεδιασμό, πιο ισχυρό κινητήρα και ακόμα πιο αιχμηρή οδηγική συμπεριφορά. Ο Τζέρεμι ΜακΓουίλιαμς, πρεσβευτής της KTM και οδηγός εξέλιξης, ανάλαβε σε ένα βίντεο της εταιρείας να παρουσιάσει τα στοιχεία της νέας μοτοσικλέτας τονίζοντας τα κυριότερα χαρακτηριστικά της.

KTM

Στον σχεδιασμό ο πρώην αναβάτης MotoGP τονίζει τον επανασχεδιασμένο προβολέα LED ο οποίος δίνει μια πιο αιχμηρή εμφάνιση στην 125 Duke και παράλληλα κάνει τη μοτοσικλέτα πιο εύκολα ορατή στα υπόλοιπα οχήματα. Ο κινητήρας είναι επίσης αναβαθμισμένος με απόδοση 15 ίππους και εκλεπτυσμένο ψεκασμό της Bosch.

KTM

Για την βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς η KTM έχει τοποθετήσει μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης της PASC, έχει αναβαθμίσει τις αναρτήσεις της WP Apex με πιρούνι 43 χιλ. εμπρός και τα φρένα έχουν μεγάλο δίσκο 320 χιλ. εμπρός με 4πίστονη δαγκάνα. Στο νέο μοντέλο έχει προστεθεί επίσης σύστημα χαμηλής σέλας και μεγαλύτερη οθόνη TFT 5 ιντσών.

Το νέο KTM 125 Duke θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς στην τιμή των 5.550 ευρώ.

Δείτε τον ΜακΓουίλιαμς με την 125 Duke.

[ad_2]

Source link

Related posts

NBA All Star Game 2024: ΜVP ο Λίλαρντ, το κοινό αποδοκίμασε και ήθελε Χαλιμπέρτον (vid)

Ραφήνα: Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από σκυλιά μέσα σε χώρο πάρκινγκ – Newsbomb – Ειδησεις

NBA: Κρατάνε σφιχτά το Νο1 οι Τίμπεργουλβς, άνετοι Νικς (vids)

Αφήστε ένα σχόλιο