AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Όσα φέρνει η ώρα: Προετοιμάζουν τους Βρετανούς για επιστράτευση κατά του Πούτιν!!

[ad_1]

Σοκαρισμένα τα βρετανικά δίκτυα! Δείτε τι μεταδίδεται…

Ο Αρχηγός του βρετανικού στρατού πρόκειται να προειδοποιήσει τους Βρετανούς ότι θα μπορούσαν να κληθούν να πολεμήσουν για τον βασιλιά και τη χώρα σε περίπτωση πολέμου με τη Ρωσία.

Και αυτό επειδή ο στρατός είναι «πολύ μικρός» για να χειριστεί μία κλιμάκωση πάνω από την Ευρώπη μόνος του.

Ο Στρατηγός Sir Patrick Sanders, Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, θα τονίσει την ανάγκη των υπουργών να «επιστρατεύσουν το έθνος» σε περίπτωση ευρύτερης σύγκρουσης κατά της Ρωσίας.

Ο στρατηγός Sir Patrick – ο οποίος άσκησε ανοιχτά κριτική για τις ελλείψεις προσωπικού στον στρατό – πιστεύει ότι θα πρέπει να υπάρξει μια «αλλαγή» στη νοοτροπία του κοινού που θα πρέπει να είναι πρόθυμο να υπερασπιστεί το Ηνωμένο Βασίλειο ενάντια σε ξένους αντιπάλους.

«Θα κάνει την έκκλησή του στους απλούς Βρετανούς στη Διεθνή Διάσκεψη Τεθωρακισμένων Οχημάτων στο Twickenham σήμερα», σύμφωνα με την Daily Telegraph.

Η είδηση αυτή έρχεται ενώ ήδη αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ έχουν προειδοποιήσει τα συμμαχικά έθνη να είναι προετοιμασμένα να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την καταπολέμηση των δυνάμεων του Πούτιν:

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι η ειρηνική ύπαρξή μας δεν είναι δεδομένη. Και γι’ αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε για μια σύγκρουση με την Ρωσία. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σύστημα που θα μας επιτρέπει να εκπαιδεύουμε περισσότερους ανθρώπους σε περίπτωση του πολέμου – άσχετα αν θα γίνει ή όχι», είχε δηλώσει ο επικεφαλής της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ, Ρομπ Μπάουερ.

Τυχαία γίνονται άραγε αυτού του είδους οι ψυχολογικές προετοιμασίες τώρα με την μεγαλύτερη άσκηση του ΝΑΤΟ από τον Ψυχρό Πόλεμο (η οποία τελειώνει τον Μάιο) να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη;;

απεμπε-EPA photo


[ad_2]

Source link

Related posts

Η Τουρκία ζήτησε επίσημα την αποστρατικοποίηση της Ικαρίας λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη Ρ.Τ.Ερντογάν στην Αθήνα

aitoloakarnanianews

Εννέα ερωτήματα για την συστηματική απαξίωση της κρατικής αμυντικής βιομηχανίας! Ερώτηση από το ΠΑΣΟΚ

Το τουρκικό Κέντρο Καταπολέμησης Παραπληροφόρησης (DMM) έβγαλε Fake News τα δημοσιεύματα για τα F-16

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο