AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

“Ύστερα από 15 μέρες μπαίνω στη φούστα μου, κουμπώνει χωρίς να σπάει το κουμπί”, αποκαλύπτει

[ad_1]

Μίλησε για τα αποτελέσματα της διατροφής που ξεκίνησε – “Δεν είμαι υπερβολική και κουμπί έσπασε και ρούχο σκίστηκε”, είπε

Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και λίγο διάστημα έχει ξεκινήσει δίαιτα, όπως είχε ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη είδε τις αλλαγές επάνω της και ανέφερε ότι πλέον μπορεί να μπει μέσα στη φούστα που ήθελε.

«Αγαπώ αυτές τις γεύσεις τις βαριές, αλλά δεν θα φάω γιατί μπαίνω πια στην ωραία μου φούστα ύστερα από μέρες και το κουμπί κουμπώνει χωρίς να σπάει. Έχω μεγάλη περηφάνια γι’ αυτό. Δεν έφτασα εκεί που ήθελα, αλλά τουλάχιστον δεν σπάνε τα κουμπιά. Δεν είμαι υπερβολική και κουμπί έσπασε και ρούχο σκίστηκε. Δεν ξέρω τι ήταν παντελόνι ή φούστα και μου έκαναν νοήματα. Λέω τι έγινε, ρε παιδιά; Μου είπαν ότι από πίσω άνοιξε όλο. Άνοιξε στην τηλεόραση και δεν το έχουμε δει; Μπράβο μας γιατί έχω τρομερή ομάδα που τα προλαβαίνει όλα πριν εγώ τα πάρω χαμπάρι. Ευχαριστώ, παιδιά μου», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Τώρα δεν σπάνε τα κουμπιά, καλά είμαστε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε, γιατί αν σταματήσουμε, τζάμπα περάσαμε 15 ημέρες με δάκρυα», κατέληξε η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη.

 

Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


[ad_2]

Source link

Related posts

Είχε ήδη πέντε παιδιά όταν έμαθε ότι η γυναίκα του περιμένει… τετράδυμα!!

“Χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου – Είχα διάφορα θέματα”

Αυτό τώρα λέγεται «χορός» δηλαδή;; vid

Αφήστε ένα σχόλιο