8 Σεπτεμβρίου 2026
AITOLOAKARNANIANEWS
Αθλητικα

Χωρίς Βέλεθ και Φαμπιάνο ο Άρης στο Αγρίνιο


Χωρίς τους Φραν Βέλεθ και Φαμπιάνο Λέισμαν, η αποστολή του Άρη που ταξίδεψε στο Αγρίνιο, για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 1 με τον Παναιτωλικό, αύριο Σάββατο 9/11 ώρα 17:00.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν τραυματίες στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό και δεν κατάφεραν να… νικήσουν το χρόνο ώστε να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα τους στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Στην αποστολή του Άρη συμπεριλαμβάνονται οι Κουέστα, Σιντκλίφ, Κυριαχής, Ροζ, Μοντόγια, Φατόρε, Χουάνκαρ, Φρίντεκ, Σιφουέντες, Νταρίντα, Μόντσου, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Παναγίδης, Σίστο, Ντιαντί, Σουλεεϊμάνοφ, Φετφατζίδης, Σαβέριο, Κουάισον, Μορόν.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Άλβαρο Ζαμόρα, Ζαν Ζουλ αλλά ο δικός τους αποκλεισμός σχετίζεται με τον ρόλο τους στην ομάδα.



ΠΗΓΗ

Related posts

Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Δόξας Καινούργιου: Εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής επιτροπής την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου

admin

Ομάδα 6ης κατηγορίας απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας από το FA Cup

admin

Τρομερή ατάκα Μασούρα στον Γιοβάνοβιτς: «Άσε με κόουτς να κάνω το κομμάτι μου»

admin

Αφήστε ένα σχόλιο