16 Απριλίου 2026
AITOLOAKARNANIANEWS
Αθλητικα

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας: Την στήριξη του κόσμου ζητούν στην Παντάνασσα για το «ντέρμπι της Τριχωνίδας» με τη Δόξα Καινούργιου


Σημαντικό παιχνίδι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της αγωνιστικής, όπου ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας υποδέχεται το Σάββατο στις 15:00 τη Δόξα Καινούργιου, στο τοπικό «ντέρμπι της Τριχωνίδας», όπως αποκαλείται από πολλούς.

Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε, ο Χρυσός Αστέρας βρίσκεται στην 4η θέση με 22 βαθμούς, ενώ η Δόξα Καινουργίου ακολουθεί στην 6η θέση με 20 βαθμούς, γεγονός που δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Η μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου παραμένει ανοιχτή, καθώς η 2η και η 3η θέση δίνουν το εισιτήριο για τη διαδικασία των μπαράζ, ενώ ο πρώτος της βαθμολογίας ανεβαίνει απευθείας.

Στην Παντάνασσα περιμένουν τη στήριξη του κόσμου σε ένα δυνατό τοπικό παιχνίδι, όπου στόχος είναι η νίκη που θα κρατήσει την ομάδα κοντά στις θέσεις της κορυφής, ένα παιχνίδι που αναμένεται με έντονο ρυθμό και δυνατές μονομαχίες.



ΠΗΓΗ

Related posts

Δημόσια δήλωση συγνώμης από τον πρόεδρο του Αχελώου Αγγελοκάστρου Βασίλειο Κασιδιάρη προς τον διαιτητή Γεώργιο Βλάχο

admin

Ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου επιβλήθηκε με 2-1 της Θύελλας Παραβόλας στο γειτονικό ντέρμπι (φωτορεπορτάζ)

admin

Πανσερραϊκός: «Παζάρια» με Μπάτσι για λύση συνεργασίας – Πρώτη επιλογή ο Γιάννης Πετράκης

admin

Αφήστε ένα σχόλιο