4 Απριλίου 2026
AITOLOAKARNANIANEWS
Life Style

Ρομαντική απόδραση στο Σούνιο με θέα τη θάλασσα


Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Νίκος Κώτσης ζουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους.

Το ζευγάρι ενώθηκε πρόσφατα με τα ιερά δεσμά του γάμου και περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά του, μοιράζοντας τη χαρά του με τους διαδικτυακούς φίλους στο Instagram.

Σε πρόσφατη ανάρτηση, το ζευγάρι μοιράστηκε ρομαντικές πόζες στο Σούνιο, κοντά στην ακτή της θάλασσας, όπου η αγάπη τους φαίνεται να «λάμπει» στα μάτια τους.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Μπάγια έγραψε: «Εκεί που η θάλασσα συναντά τον ουρανό, δύο ψυχές έγιναν μία».

Οι κοινές τους αναρτήσεις δείχνουν ένα ζευγάρι συναισθηματικά δεμένο, με τρυφερότητα και αμοιβαία αγάπη που δεν κρύβεται.

Govastiletto.gr – Μπάγια Αντωνοπούλου – Νίκος Κώτσης: Οι εκλεκτοί καλεσμένοι που έδωσαν το «παρών» στον γάμο τους στην Πεντέλη





ΠΗΓΗ

Related posts

Αυτή είναι η καλύτερη πίτσα στον κόσμο και δεν βρίσκεται στην Ιταλία

admin

Νίκος Παππάς: Βόλτα στη Γλυφάδα με νέα μελαχρινή συνοδό μετά το χωρισμό του από τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

admin

Από τον Πάνο Βλάχο μέχρι τον Γιώργο Καράβα – Οι επώνυμοι που έτρεξαν στον 13ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

admin

Αφήστε ένα σχόλιο