AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

29χρονη συνελήφθη επειδή έκανε στοματικό με το ζόρι σε επιβάτη αεροπλάνου

[ad_1]

Ένα απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε πτήση της ρωσικής αεροπορικής Pobeda Airlines από την Αττάλεια στη Μόσχα, όταν 29χρονη επιβάτης έκανε στοματικό στον άγνωστο διπλανό της ενόσω το αεροπλάνο βρισκόταν στον αέρα.

Η 29χρονη Βαλέρια, που φέρεται να επιβιβάστηκε μεθυσμένη από την Αττάλεια στην 5ωρη πτήση με προορισμό τη Μόσχα, έκανε στοματικό σεξ στον άνδρα που καθόταν δίπλα της, παρόλο που εκείνος αρχικά αντιστάθηκε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Gazeta.ru, όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων επιβατών και του πληρώματος, που δεν παρενέβη μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Κατόπιν, μέλη του πληρώματος απομάκρυναν την Βαλέρια, η οποία αρχικά αντιστάθηκε, και ειδοποίησαν τις αρχές, που συνέλαβαν την 29χρονη όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Μόσχα.

Σε βίντεο έχει καταγραφεί η προσπάθεια της Βαλέρια να δωροδοκήσει μία από τις αεροσυνοδούς με ένα χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε. Η αεροσυνοδός πέταξε το χαρτονόμισμα στα σκουπίδια, και η Βαλέρια άδειασε τον κάδο για να τα πάρει πίσω.

Τελικά, στην 29χρονη επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ρουβλιών. Η ίδια πάντως δήλωσε «όλα ήταν καλά. Πέρασα καλά. Ε, εντάξει ίσως λίγο περισσότερο από καλά».


[ad_2]

Source link

Related posts

Συστάσεις από μία ειδικό για να μην παχύνετε

Πόσο νερό πίνουμε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση;

10 μύθοι που δεν πρέπει πια να πιστεύετε

Αφήστε ένα σχόλιο