AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

7χρονη με κοιλιακούς φέτες διχάζει τα social media

[ad_1]

Χρειάζονται χρόνια και κόπος για κάποιον κοινό θνητό ώστε να αποκτήσει six-pack. Προπόνηση, διατροφή, στερήσεις… Ωστόσο, για ένα επτάχρονο κοριτσάκι από το Λος Άντζελες τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η Kynlee Heiman έχει six-pack στην τρυφερή ηλικία των επτά, ενώ είχε συμμετέχει σε καλλιστεία όταν ήταν μόλις δύο ετών. Η ίδια μάλιστα γυμνάζεται τέσσερις ημέρες την εβδομάδα.

Η μητέρα της, Angel, δήλωσε ότι παρατήρησε για πρώτη φορά ότι η κόρη της έχει κοιλιακούς όταν ήταν μόλις τριών ετών. Ωστόσο, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι πολύς κόσμος στο διαδίκτυο γράφει αρνητικά σχόλια για το πώς είναι η κόρη της.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι έπρεπε να κρύψω το παιδί μου επειδή οι άλλοι άνθρωποι δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την εμφάνισή του. Δουλεύει τόσο σκληρά για αυτό και είναι περήφανη για το πόσο δυνατή είναι. Εμπνέει τόσους πολλούς ανθρώπους», πρόσθεσε.

Οι λογαριασμοί της μικρής στα social media και δη στο TikTok και το Instagram, έχουν συγκεντρώσει περισσότερους από 700.000 followers, ενώ τα βίντεό της έχουν εκατομμύρια views, likes και, φυσικά, σχόλια.

Δες παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την προπόνησή της:

 

 

 


[ad_2]

Source link

Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Τα πιο ενεργά social media τώρα στην Ελλάδα

4 διατροφικά λάθη που επιβραδύνουν τον μεταβολισμό

Αφήστε ένα σχόλιο