AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Aπαλλαγή Mίχου για τον βιασμό της 12χρονης προτείνει η εισαγγελέας


Την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών του Ηλία Μίχου για 4 από τις 7 κατηγορίες που τον βαραίνουν ζήτησε από τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η Εισαγγελέας.

Η απαλλαγή αφορά τις κατηγορίες για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς και για μαστροπεία σε οίκους ανοχής μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση εσόδων.

Στην αγόρευσή της, αντίστοιχα, ζήτησε την ενοχή του κατηγορούμενου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται και για οπλοκατοχή.

Για τους υπόλοιπους 23 κατηγορούμενους, η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή τους για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και την αθώωση λόγω αμφιβολιών ενός κατηγορούμενου.

Μάλιστα, ζήτησε η μητέρα να κηρυχτεί ένοχη για διακεκριμένη μαστροπεία και για διακεκριμένη πορνογραφία, όπως επίσης και για το πλημμέλημα του εκβιασμού, εις βάρος της πρώην συζύγου του Ηλία Μίχου.

Με πληροφορίες από Το Ποντίκι και Reader.gr

 

 


Source link

Related posts

Πώς θα υπολογίσεις την ανθρώπινη ηλικία του σκύλου σου;

Πορτοφολού στη Θεσσαλονίκη το έσκασε από το παράθυρο λεωφορείου

Πώς θα επαναφέρεις το μάλλινο πουλόβερ που έβαλες κατά λάθος στο πλυντήριο

Αφήστε ένα σχόλιο