AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

A1 πόλο: Οριστικά πρώτη η Βουλιαγμένη στον Β’ όμιλο

[ad_1]

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικράτησε άνετα με 25-3 του ΟΦΘ για τη 14η αγωνιστική του Β’ Ομίλου και «κλείδωσε» την πρωτιά στη βαθμολογία, αφού έφτασε τους 39 βαθμούς και υπερτερεί στην ισοβαθμία με το Πανιώνιο.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς στρέφει την προσοχή της πλέον στην αναμέτρηση κόντρα στη Σπαντάου για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League (έχει αποκλειστεί από την επόμενη φάση και θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στους 16 του Euro Cup).

Από την πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς, που είναι τελευταίοι με μόλις 1 βαθμό, θα πάνε στον Όμιλο G2 της Β’ φάσης (των αδυνάτων) και θα επιδιώξουν να βελτιώσουν την εικόνα τους μετά την τρίμηνη διακοπή του πρωταθλήματος.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΦΘ 25-3

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 8-0, 7-1, 4-1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιατσίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Σπάχιτς 2, Καλογερόπουλος 3, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς 4, Παπασηφάκης 3, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης Ν. 5, Καπότσης 1, Κουρούβανης, Μπελέσης 1, Ανδρεάδης, Χατζής 1, Δρίτσας 1.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Γκιόκας, Βακαλέρης, Στεργίου, Καρατζοβάλη, Νάνος, Ιωσήφ, Φουρναράκης, Παυλίδης 1, Κεϊχανί 1, Βάσιτς, Πρωϊμάκης, Βαλτσιώτης, Δημητριάδης, Κορίτσας 1.

[ad_2]

Source link

Related posts

Λιβάι Γκαρσία: Έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες και ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό του Τρινιντάντ (vids)

Ίντερ Μαϊάμι: «Το να συνυπάρχω με τον Μέσι ήταν σαν να βρίσκομαι σε βιντεοπαιχνίδι»

Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Εκτός για αρκετό καιρό ο Μπάλντγουιν»

Αφήστε ένα σχόλιο