AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

European Navigation: Μαρτυρία εργαζόμενης – «Ο δράστης μας έδιωξε και πυροβόλησε στοχευμένα τα αφεντικά» | Ειδησεις

[ad_1]

Τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε το πρωί της Δευτέρας 12/2 στη ναυτιλιακή εταιρεία που εργάζεται στη Γλυφάδα

Τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε το πρωί της Δευτέρας 12/2 στη ναυτιλιακή εταιρεία που εργάζεται στη Γλυφάδα όταν ένας ένοπλος μπήκε μέσα και άρχισε να πυροβολεί περιγράφει μία αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. «Δεν ήθελε να χτυπήσει κανέναν από εμάς, μόνο τα αφεντικά» επεσήμανε αναφερόμενη στον 70χρονο πρώην εργαζόμενο που είναι νεκρός.

«Όπως ήμασταν στα γραφεία μας και δουλεύαμε κανονικά ακούσαμε πυροβολισμούς, δεν ξέραμε τι είναι. Εγώ ήμουν στον πρώτο και αυτό έγινε στον δεύτερο. Ήταν πρώην υπάλληλος της εταιρείας Αιγύπτιος στην καταγωγή είχε απολυθεί εδώ και καιρό και προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά» επισημαίνει η εργαζόμενη στην εταιρεία σύμφωνα με το newsbeast.gr

«Φώναζε σε όλους να φύγουν, δεν ήθελε να χτυπήσει κανέναν από εμάς ήθελε να χτυπήσει μόνο τα αφεντικά. Πυροβόλησε δύο από τα αφεντικά και έναν υπάλληλο που τον πλησίασε και πήγε να τον σταματήσει. Μπήκε με μία κοντόκαννη καραμπίνα και ένα ρεβόλβερ» τόνισε η γυναίκα.

«Ήμουν κάτω από το γραφείο, περίμενα να ηρεμήσουν τα πράγματα και μπήκαν οι αστυνομικοί και μας έβγαλαν» επεσήμανε κλείνοντας η γυναίκα.

[ad_2]

Source link

Related posts

Θρήνος στην Ελληνική Αστυνομία – ‘Έσβησε” ο 31χρονος αστυνομικός | Ειδησεις

Ο ΕΟΦ απαγόρευσε τη διακίνηση συμπληρώματος διατροφής με σπιρουλίνα | Ειδησεις

Αγρότες: Κλείνουν τα τελωνεία Νίκης και Καστοριάς για τα φορτηγά – Στην Αθήνα με τα τρακτέρ την Τρίτη | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο