AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

BCL: Ο «καυτός» Ράγκλαντ και η αρνητική παράδοση του ΠΑΟΚ

[ad_1]

Ο Τζο Ράγκλαντ οδήγησε το Περιστέρι ως την πρόκριση στη φάση των «16» του BCL, την ώρα που ο ΠΑΟΚ θέλει να «σπάσει» την κακή παράδοση στα play-in.

Το BCL συνεχίζεται με τα play-in να φέρνουν ήδη δύο προκρίσεις στις ελληνικές ομάδες. Το Περιστέρι bwin απέκλεισε τη Ρίτας και ο Προμηθέας τη Λε Μαν, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης, ισοφαρίζοντας τη σειρά με την Τόφας μετά το «διπλό» στην Τουρκία.

Όσον αφορά το Περιστέρι, η επιστροφή του στη φάση των «16» μετά τη σεζόν 2019-20 συνοδεύεται και από μερικά προσωπικά ρεκόρ των παικτών. Όπως για παράδειγμα του Τζο Ράγκλαντ με το 12ο double-double που αποτελούν πλέον τα περισσότερα στην ιστορία της διοργάνωσης. Μάλιστα ο γκαρντ του Περιστερίου έχει πλέον τρία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

Όπως και ο Τρέβορ Τόμπσον που μετράει δύο double-double στα τελευταία τρία παιχνίδια του Περιστερίου, βοηθώντας τα μέγιστα στην πρόκριση.

Για τέταρτη φορά στην έδρα του στο play-in ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Τόφας (16/1 – 19:30) για το τρίτο και καθοριστικότερο παιχνίδι της σειράς στο BCL. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα παίζει για τέταρτη φορά στην έδρα του παιχνίδι play-in αλλά μέχρι στιγμής στα προηγούμενα τρία έχει μία νίκη.

Μάλιστα με τον Άντριου Χάρισον να παίρνει… φωτιά στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις, σκοράροντας 15+ πόντους, ενώ στα προηγούμενα έξι παιχνίδια του ΠΑΟΚ κάτι τέτοιο είχε συμβεί μόλις μία φορά.

[ad_2]

Source link

Related posts

Βρετανία: Ερωτικό τρίγωνο στη φυλακή

Η Μπαντόσα με δάκρυα αποσύρθηκε και από το Ντουμπάι

Πέθανε κι άλλος ηθοποιός του Peaky Blinders δύο μήνες αφού διαγνώστηκε με καρκίνο

Αφήστε ένα σχόλιο