AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

CEO αεροπορικής εταιρείας βρέθηκε στο στόχαστρο μετά από ημίγυμνη φωτογραφία που ανέβασε: Ήταν σε meeting και του έκαναν μασαζ

[ad_1]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες του CEO αεροπορικής εταιρείας που του κάνουν μασάζ, ενώ βρίσκεται σε meeting.

Ο Τόνι Φερνάντες, πρώην ιδιοκτήτης της QPR και ιδρυτής της AirAsia, προκάλεσε πρόσφατα αντιδράσεις δημοσιεύοντας μια «ακατάλληλη» φωτογραφία του που τον δείχνει να δέχεται μασάζ κατά τη διάρκεια ενός meeting. Η ανάρτηση, η οποία αρχικά κοινοποιήθηκε στο LinkedIn και έκτοτε διαγράφηκε, έδειχνε τον Φερνάτες χωρίς μπλούζα με μια μασέρ, ενώ συμμετείχε σε μια διοικητική συνάντηση.

Στην ανάρτηση που έχει πλέον αφαιρεθεί, ο Φερνάντες εξήγησε: «Ήταν μια αγχωτική εβδομάδα και η Veranita Yosephine πρότεινε ένα μασάζ. Αγαπώ την Ινδονησία και την κουλτούρα της AirAsia που μπορώ να κάνω μασάζ και να κάνω μια διοικητική συνάντηση». Η Veranita Yosephine είναι η διευθύνουσα σύμβουλος της AirAsia.

Ο Τόνι Φερνάντες θεωρείται συχνά ως το αντίστοιχο του Ρίτσαρντ Μπράνσον στη Μαλαισία. Έγινε γνωστός αποκτώντας την οικονομική αεροπορική εταιρεία AirAsia από την κυβέρνηση της Μαλαισίας για λιγότερο από ένα δολάριο το 2001, μετατρέποντάς την στη συνέχεια στον κορυφαίο οικονομικό αερομεταφορέα της περιοχής.

Το 2011, ο Φερνάντες επιχείρησε να εισέλθει στον κόσμο του ποδοσφαίρου αγοράζοντας την Queens Park Rangers (QPR) όταν ο σύλλογος κέρδισε την άνοδο στην Premier League. Ωστόσο, η θητεία του στην QPR σημαδεύτηκε από οικονομικές προκλήσεις, κυρίως λόγω των σημαντικών μεταγραφικών αμοιβών και του υψηλού μισθολογικού κόστους, που οδήγησαν σε σημαντικό χρέος. Αποχώρησε από τον σύλλογο τον Ιούλιο, έχοντας πουλήσει τις εναπομείνασες μετοχές του, αφού παραιτήθηκε από πρόεδρος έξι χρόνια πριν.


[ad_2]

Source link

Related posts

Mercedes-AMG GT 43 Coupe: Οδηγική απόλαυση με 421 ίππους

Η Μόσχα επιχαίρει για τις πληροφορίες περί θανάτου στην Ισπανία ενός πιλότου που είχε αυτομολήσει στην Ουκρανία

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε φιλικό κόντρα στη Λαμία

Αφήστε ένα σχόλιο