AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

DIRTY LAUNDRY: Ανακαλύψτε την ανανεωμένη συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι!

[ad_1]

Η DIRTY LAUNDRY, για μια ακόμη σεζόν, παρουσιάζει τη νέα συλλογή της για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2024, αντικατοπτρίζοντας την αισθητική της απλότητας και της άνεσης, που τη χαρακτηρίζουν από το ξεκίνημά της.

Η νέα συλλογή της DIRTY LAUNDRY, ιδανική για όλες τις περιστάσεις και τις στιγμές, περιλαμβάνει cool t-shirts, πουκάμισα, hoodies, παντελόνια και βερμούδες σε ανανεωμένα σχέδια και αποχρώσεις για μοντέρνο και κομψό στιλ. Το διακριτικό logo πιστοποιεί την ποιότητα, υπηρετώντας όμως ταυτόχρονα και τον minimal χαρακτήρα του brand.

Παραμένοντας πάντα casual και διαχρονικά, τα ρούχα της DIRTY LAUNDRY φέρουν μέσα τους και την απαραίτητη δόση δημιουργικότητας και μοναδικότητας που τα κάνουν να ξεχωρίζουν πάντα. Τα ιδιαίτερα και πλέον χαρακτηριστικά γήινα και παστέλ χρώματα αυτής της συλλογής, αναδεικνύουν τα genderless σχέδια κατασκευασμένα κυρίως από high-quality 100% βαμβακερά υφάσματα ευρωπαϊκής προέλευσης, που δημιουργούν μια απαράμιλλή αίσθηση απαλότητας στην αφή.

...

Αντίθετα από τις συνήθεις πρακτικές της βιομηχανίας που επιλέγει από μία προαποφασισμένη παλέτα χρωμάτων, τα πανιά της DIRTY LAUNDRY έρχονται σε φυσική κατάσταση (εκρού), ράβονται και στη συνέχεια βάφονται με ειδικές συνταγές χρωμάτων, που έχουν ως αποτέλεσμα μοναδικές αποχρώσεις, καθώς και μικρές διαφοροποιήσεις που χαρίζουν προσωπικότητα στα ρούχα.

Πιο συγκεκριμένα, τα ρούχα αρχικά βυθίζονται σε χρώμα στους 90ο C για να εξασφαλιστεί η διαφορετικότητα στον χαρακτήρα και στο ύφος του υφάσματος. Όλα τα χρώματα είναι μη τοξικά, ευγενικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, πιστοποιημένα με ISO. Στη συνέχεια, περνούν από ειδικές επεξεργασίες κατά τις οποίες μαλακώνουν οι ίνες, πετυχαίνοντας τις μαλακές υφές της μάρκας.

...

Τέλος, πριν βγουν στην αγορά, ξαναπλένονται στους 40ο C με το μαλακτικό με το χαρακτηριστικό DIRTY LAUNDRY άρωμα. Η DIRTY LAUNDRY εγγυάται ότι αν κι εσείς πλένετε τα ρούχα της στους 30ο C και τα σιδερώνετε ανάποδα, δεν θα αλλοιωθεί η ποιότητα και το χρώμα τους.

Super cool είναι και το beachwear της καλοκαιρινής συλλογής, είτε μονόχρωμο είτε με δημιουργικά prints για πιο σύγχρονο attitude στην παραλία.

Για τη DIRTY LAUNDRY, το ντύσιμο δεν αποτελεί απλώς μια επιλογή ρούχων, αλλά έκφραση προσωπικότητας και τρόπου ζωής. Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή και ενσωματώστε το μοναδικό στυλ DIRTY LAUNDRY σε κάθε εμφάνισή σας.

Η νέα συλλογή SS 2024 στο e-shop της DIRTY LAUNDRY: www.dirty-laundry.gr

Σημεία πώλησης:

Flagship Store | Λεωφ. Δημ. Αγγ. Μεταξά 18, Γλυφάδα

Mediterranean Cosmos | 11ο χλμ εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, επίπεδο 1, Θεσσαλονίκη

Attica Golden Hall | Λεωφ. Κηφισίας 37Α, 3ος Όροφος, Μαρούσι

Attica City Link | Πανεπιστημίου & Αμερικής 4, Αθήνα

Attica The Mall Athens | Ανδρ. Παπανδρέου 35, Ισόγειο, Μαρούσι

Attica Τσιμισκή | Τσιμισκή 48-50, 3ος Όροφος, Θεσσαλονίκη

Factory Outlet | Πειραιώς 76, Ισόγειο, Αθήνα

Σε επιλεγμένες boutique σε όλη την Ελλάδα

Online στο: www.dirty-laundry.gr

Φωτογραφίες: Γιώργος Καπλανίδης

Advertorial


[ad_2]

Source link

Related posts

Αστέρας Τρίπολης: Κοινό γεύμα των ομάδων ποδοσφαίρου ανδρών και γυναικών

Champions League: Τα 18 γκολ της βραδιάς (vid)

Champions League: Τα 31 γκολ της βραδιάς (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο