AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

EL – Βρετανία – Σε σοκ το Μπάκιγχαμ! Το “μαύρο πρόβατο” της οικογένειας μπαίνει σε reality show

[ad_1]

Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον, Γκάρι Γκόλντσμιθ, που χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το “μαύρο πρόβατο” της οικογένειας, επιπλήχθηκε από τους γονείς της πριγκίπισσας της Ουαλίας, αφού φέρεται να εγγράφηκε σε τηλεοπτικό reality show, εν μέσω φόβων ότι θα μπορούσε να αποκαλύψει μυστικά για τη βασιλική οικογένεια, όπως ισχυρίστηκαν πηγές.

Φημολογείται ότι ο θείος της Κέιτ Μίντλετον, Γκάρι Γκόλντσμιθ, που είναι 58 ετών, έχει εξασφαλίσει μια ουσιαστική συμφωνία για να πάει σε εκπομπή, γνωστό reality show, που ξεκινά τη Δευτέρα το βράδυ στη βρετανική τηλεόραση. .

Η εμφάνισή του αυτή σε show, θα προκαλέσει αναμφίβολα άλλον έναν πονοκέφαλο στο Παλάτι, εν μέσω εικασιών για το πού βρίσκεται η Kate καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιά.

Το νέο αυτό έρχεται επίσης καθώς ο βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο και η βασιλική οικογένεια θρηνεί την απώλεια του Τόμας Κίνγκστον, του συζύγου της κόρης του Πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ, Λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ.

Πηγή ανέφερε στη Sun ότι «Δεν είναι χαρούμενοι που θα πάει στο reality show. Τους εξοργίζει. Η Κέιτ δεν χρειάζεται αυτό το άγχος ».

Η πηγή είπε ότι το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας δεν είχε την έγκριση της να πάει στο reality, αλλά το κάνει ούτως ή άλλως. Ο επιχειρηματίας φαίνεται ότι είπε σε φίλους ότι δεν θα κάνει τίποτα για να βλάψει την Κέιτ ή τον Γουίλιαμ.

Στο παρελθόν έχει μιλήσει εναντίον του Χάρι και της Μέγκαν μετά την κυκλοφορία του Spare.

Οι βασιλικοί εμπειρογνώμονες είχαν προηγουμένως επικρίνει την απόφαση να μπει στο reality show – αποκαλώντας την κίνηση «ντροπιαστική» και πιθανώς «επικίνδυνη» για τη βασιλική οικογένεια κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δοκιμασιών.

Οι γνώστες της εκπομπής λένε ότι οι παραγωγοί χαίρονται που εξασφάλισαν τον Goldsmith ως διαγωνιζόμενο λόγω των δεσμών του με τη βασιλική οικογένεια – και λόγω της τάσης του να λέει αυτό που σκέφτεται, ιδιαίτερα για τον κουνιάδο της Kate, τον πρίγκιπα Χάρι.

(photo: pixabay)


[ad_2]

Source link

Related posts

“Είχα γκέι σύντροφο, τον είχα ερωτευτεί και μέναμε μαζί”

“Μισούσα τα Χριστούγεννα” – Πώς δημιουργήθηκε το απόλυτο “αντι-Xριστουγεννιάτικο” τραγούδι

Τα είδαν όλα! Κυριολεκτικά!

Αφήστε ένα σχόλιο