AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

EL – ΗΠΑ – Νέα τριπλή γκάφα Μπάιντεν! Μπέρδεψε το όνομα προέδρου, αποκάλεσε βουλευτή τον Τραμπ και…


Αν και οι υπερασπιστές του Μπάιντεν υποστηρίζουν ότι είναι απλώς επιρρεπής στις γκάφες, πολλοί Δημοκρατικοί ανησυχούν για συχνά δημόσια ολισθήματά του.

Μάλιστα όχι μία ή δύο, αλλά τρεις γκάφες έκανε ο Αμερικανός προεδρος Τζο Μπάιντεν σε ομιλία του, διάρκειας 23 λεπτών, σε εργοστάσιο στο Κολοράντο, σε εγκαταστάσεις νοτιοκορεταικής εταιρείας.

Πρώτη γκάφα: Το λάθος όνομα προέδρου

«Είμαι φίλος με τον ηγέτη σας, τον κ. Μουν, ξέρετε», είπε – σύμφωνα με τη New York Post – ο Μπάιντεν στους επικεφαλής της επιχείρησης εμφανιζόμενος να αναφέρεται στον πρώην πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν, ο οποίος όμως έφυγε από τον θώκο του το 2022.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάιντεν έχει συναντηθεί με τον νυν πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Γιουν Σουκ-γέολ αρκετές φορές και μάλιστα τον περασμένο Απρίλιο είχε παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν του στον Λευκό Οίκο.

Δεύτερη γκάφα: Είπε βουλευτή τον Τραμπ

Τα λάθη όμως δεν τελείωσαν εκεί, αφού ο Μπάιντεν καθώς εξαπέλυε επίθεση κατά της Ρεπουμπλικανής βουλευτού του Κολοράντο, Λόρεν Μπέμπερτ, που αντιτίθεται σε νομοσχέδια που προωθεί η κυβέρνησή του, αποκάλεσε… τον Τραμπ βουλευτή.

Τρίτη γκάφα: Είπε: «Τώρα κοιτάξτε, ο πεζοναύτης μου το κουβαλάει αυτό, αλλά έχει τον κωδικό για να ανατινάξει τον κόσμο»

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν επίσης άφησε άφωνους όσους τον παρακολουθούσαν την Τετάρτη καθώς καυχήθηκε για την ικανότητά του να εκτοξεύει πυρηνικά όπλα.

«Τώρα κοιτάξτε, ο πεζοναύτης μου το κουβαλάει αυτό, αλλά έχει τον κωδικό για να ανατινάξει τον κόσμο», είπε ο 81χρονος αρχιστράτηγος παρουσιάζοντας τον εαυτό του στους εργάτες του εργοστασίου στο Κολοράντο.

(με πληροφορίες από new york post – protothema. gr / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA POOL)


Source link

Related posts

“Όλοι μου οι χωρισμοί είχαν ένα κοινό, το τέλος”

“Ερωτεύτηκα πλατωνικά άνδρες και γυναίκες – Όταν ντύθηκα τσολιάς αισθάνθηκα ότι φορούσα φούστα”

Η Νόνη Δούνια έκανε reunion με την “dream team” των μοντέλων των 90’s

Αφήστε ένα σχόλιο