AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

EL – Ρωσία/ΝΑΤΟ! Ετοιμάζονται ακόμα πιο σκληρά και αιματηρά γεγονότα

[ad_1]

Πού θα οδηγήσουν;;;

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών  σχολιάζoντας  την επίθεση με πυραύλους Belgorod του ουκρανικού στρατού το Σάββατο, κατέστησε σαφές ότι ο βομβαρδισμός ήταν προσχεδιασμένος και προσεκτικά προετοιμασμένος χαρακτηρίζοντας την Δύση ως συνένοχο στο έγκλημα!

“Σύμβουλοι Βρετανών και ΗΠΑ συμμετείχαν άμεσα στην οργάνωση αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης, υποκινώντας τακτικά τις αρχές της σημερινής Ουκρανίας να διαπράξουν αιματηρά εγκλήματα. Η ευθύνη για αυτό βαρύνει επίσης τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες συνεχίζουν πεισματικά και ανεύθυνα να εξοπλίζουν την ουκρανική κλίκα».

Στην Μόσχα σχολιάζουν πως έπονται κι άλλες τέτοιες κινήσεις μέσα στο 2024, πιο σκληρές και πιο αιματηρές, οι οποίες θα κινδυνεύσουν να οδηγήσουν την κατάσταση εκτός πεδίου ελέγχου!

Στην αποκάλυψη ότι το Κίεβο ετοιμάζει μια νέα προβοκάτσια κατά της Ρωσίας για την χρήση χημικών όπλων (αέριο μουστάρδας), ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, είχε προχωρήσει άλλωστε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα!

Το EL.GR εξασφάλισε το βίντεο, καθώς δεν είναι τυχαία η αναφορά με στοιχεία της Ζαχάροβα! Πλέον οι προβοκάτσιες θα είναι όλο και πιο σκληρές! Θα καταφέρουν να οδηγήσουν την κατάσταση εκτός ελέγχου;;; Θα βρει η Ρωσία ευκαιρία για να πάρει τα εδάφη που θέλει από τους Ουκρανούς (Χάρκοβο, Οδησσός, Νικολάεφ κτλ.;;;)!

Δείτε την Ζαχάροβα:

photo freepik


[ad_2]

Source link

Related posts

Τούρκος προσπάθησε να μπει στην Ελλάδα με μαχαίρι και φυσίγγια

aitoloakarnanianews

«Δεν πείθουν οι εξηγήσεις Γεραπετρίτη για το τι συζητάμε με τους Τούρκους»

Επιβίωση στο βουνό: Πώς θα ανάψετε φωτιά αλλά και πώς θα δέσετε σχοινιά (video)

Αφήστε ένα σχόλιο