AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

F1 – Μεξικό: Δύο στα δύο για Φερστάπεν στα ελεύθερα της Παρασκευής

[ad_1]

Ο οδηγός της Red Bull Racing σημείωσε τον καλύτερο χρόνο και στην απογευματινή περίοδο ελεύθερων δοκιμών.

Η Παρασκευή στο Autodromo Hermanos Rodriguez, ανήκε ολοκληρωτικά στον Μαξ Φερστάπεν. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα από την επίτευξη του καλύτερου χρόνου στο FP1 και κράτησε ρεζερβέ την κορυφή και στο FP2.

Σε μία διαδικασία όπου η βροχή φλέρταρε συνεχώς με την πίστα που φιλοξενεί τον δέκατο-ένατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, οι όποιες σταγόνες έπεσαν, δεν ήταν αρκετές για να διαταράξουν τα προγράμματα των ομάδων.

Ο οδηγός της Red Bull Racing σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:18.686 και ήταν ένα δέκατο του δευτερολέπτου ταχύτερος από τη McLaren του Λάντο Νόρις και δύο από τη Ferrari του Σαρλ Λεκλέρ και την Alfa Romeo του Βάλτερι Μπότας που αποτέλεσε την έκπληξη της διαδικασίας.

Μάλιστα, ο Φερστάπεν ήταν ταχύτερος όλων και με τη μέση γόμα αλλά και με τη μαλακή στο τέλος. Όσο για τον τοπικό ήρωα, Σέρχιο Πέρεζ, ήταν ξανά τρία δέκατα μακριά από τον Φερστάπεν.

Δυναμική ήταν ξανά η παρουσία του Ντάνιελ Ρικιάρντο, που σημείωσε τον έκτο καλύτερο χρόνο ενώ ο Φερνάντο Αλόνσο είχε τη… «στιγμή» του αλλά κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα.

Η κατάταξη

Οι χρόνοι του FP2 στο Μεξικό

Το πρόγραμμα του Σαββάτου

Η δράση του Σαββάτου θα προβληθεί LIVE, αποκλειστικά και χωρίς διακοπή για διαφημίσεις, από την πλατφόρμα ΑΝΤ1+. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ελεύθερες δοκιμές 3, 20:30 ANT1+
Κατατακτήριες δοκιμές, 23:55 ANT1+

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool/Getty Images


[ad_2]

Source link

Related posts

Βέρτης: «Δεν με θέλει καμία γυναίκα, δεν μπορώ να αποσυρθώ, έστω για λίγο, δουλεύουν 220 οικογένειες μαζί μου» (vid)

Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Αργεντινής (vids)

Γιαννακόπουλος: Αποθέωσε Σλούκα, Αταμάν και ζήτησε «3/3 αυστηρά»

Αφήστε ένα σχόλιο