AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

F1 – Νόρις και WillNE ενώνουν τις δυνάμεις τους για να… ρίξουν το internet

[ad_1]

O Βρετανός οδηγός της McLaren Racing στη Formula 1 θα εντάξει στο δυναμικό της φίρμας του, Quadrant, έναν διάσημο Youtuber με πάνω από ένα δις. προβολές.

Πίσω το 2020 ο Λάντο Νόρις αποφάσισε να ιδρύσει την Quadrant. H φίρμα του ειδικεύεται σε δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού για τα social media και το Youtube, με έμφαση στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. To περιεχόμενο αντικατοπτρίζει το πάθος του Νόρις για τους αγώνες και μας δίνει μια διαφορετική οπτική από τη ζωή του εκτός πίστας.

Μέχρι σήμερα έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους, ενώ το αρχικό γράμμα του brand, «Q», βρίσκεται στο κράνος του οδηγού της McLaren στη Formula 1.

Για το 2024 η Quadrant θα συνεργαστεί με τον διάσημο Youtuber, Ουίλ Λένι, ο οποίος είναι γνωστός ως: WillNE. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως θα είναι ο συνιδιοκτήτης του brand, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στις δραστηριότητές της. To περιεχόμενο των βίντεό του είναι κυρίως αστεία σκετσάκια και memes, και έχουν σημειώσει πάνω από ένα δις. προβολές σε όλο το φάσμα των social media.

Ο Νόρις μίλησε για τη νέα συνεργασία με τον Ουίλ Λένι: «Η Quadrant δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Για εμένα είναι πολύ συναρπαστικό να βλέπω να μεγαλώνει και το υλικό που προσφέρει στους φίλους μας κάθε χρόνο. Η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Ουίλ Λένι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσουμε το 2024, δίνοντάς μας την καλύτερη ευκαιρία να εκπληρώσουμε τις υψηλές φιλοδοξίες μας».

Μπορείτε να βρείτε το κανάλι της Quadrant στο Youtube πατώντας εδώ.

Φωτογραφίες: joshpapaya/X


[ad_2]

Source link

Related posts

ΠΑΣ Γιάννινα: Το βάρος στην τακτική δίνει ο Γρηγορίου ενόψει Παναθηναϊκού

Ρόκετς – Νικς 105-103: Νίκη δια χειρός Χόλιντεϊ στα 0,3′ (vid)

ΑΕΚ – Κηφισιά: Ο Λιούμπισιτς πέτυχε το πρώτο του τέρμα

Αφήστε ένα σχόλιο