AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

F1 – Στη Ferrari είχαν προβλέψει τα βάσανα του Λεκλέρ (vid)

[ad_1]

Η απίστευτη κι όμως αληθινή «πρόβλεψη» που είχαν κάνει οι Ιταλοί πριν το Grand Prix στη Βραζιλία.

Ως γνωστόν, ο Σαρλ Λεκλέρ δεν κατάφερε ούτε να εκκινήσει στο Grand Prix του Σάο Πάολο. Ο οδηγός της Scuderia Ferrari βρισκόταν στο γύρο σχηματισμού του εικοστού γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, όμως δεν πρόλαβε να πάρει τη θέση του, στο δεύτερο slot του grid του Ιντερλάγκος.

Ένα βραχυκύκλωμα έβαλε σε λειτουργία ασφαλείας τον κινητήρα της SF-23 και μπλόκαρε το κιβώτιο ταχυτήτων και τον πίσω άξονα, με αποτέλεσμα ο Μονεγάσκος να καταλήξει στον τοίχο από ελαστικά στη στροφή 6 της πίστας της Βραζιλίας.

Αφού δεν κατάφερε να επιστρέψει στη μάχη μιας και η δυσλειτουργία στην SF-23 ήταν συνεχιζόμενη, οι κριτές έσπρωξαν το κόκκινο μονοθέσιο εκτός πίστας και σε ασφαλές σημείο, πίσω από τα ελαστικά.

Scuderia Ferrari Press Office

Κι εδώ έχουμε την απίθανη «πρόβλεψη». Δείτε τη Ferrari του Λεκλέρ μέσα στη βλάστηση που υπάρχει περιμετρικά της αγωνιστικής διαδρομής, δείτε και τη Ferrari του στο εικαστικό που είχε ετοιμάσει η ιταλική ομάδα ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα!

Και βρείτε τις διαφορές!

​Scuderia Ferrari Press Office [Click and drag to move] ​

Μετά το δράμα στη Νότια Αμερική, ο Λεκλέρ έμεινε έβδομος στη βαθμολογία των οδηγών, με 170 πόντους στο ενεργητικό του. Όσο για τη Ferrari, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ψαλιδίσει τη διαφορά από τη Mercedes-AMG στη μάχη για την 3η θέση στους κατασκευαστές, η οποία ορίζεται πλέον στους 20 πόντους.

Όλα αυτά με μόλις δύο αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν του 2023, τα Grand Prix του Λας Βέγκας και του Άμπου Ντάμπι.

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari Press Office

[ad_2]

Source link

Related posts

United Cup: Η Γαλλία έκλεισε ραντεβού με την Πολωνία στα ημιτελικά

Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα»

ΟΦΗ: Επαγγελματίας ο νεαρός Αδαμάκης

Αφήστε ένα σχόλιο