AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

F1 – LIVE TV: Δείτε την παρουσίαση της νέας Mercedes-AMG W15 (vid)

[ad_1]

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση την αποκάλυψη του νέου μονοθεσίου της γερμανικής ομάδας που θα οδηγήσουν στο πρωτάθλημα της Formula 1 οι Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ.

Γεμάτη παρουσιάσεις η σημερινή ημέρα, καθώς δύο ομάδες της Formula 1 θα μας δείξουν τα νέα τους μονοθέσια για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Αυτές είναι οι Mercedes-AMG και McLaren Racing, οι οποίες αμφότερες θα μας δείξουν τα δημιουργήματά τους στην πίστα του Σίλβερστον.

Η φετινή χρονιά είναι άκρως σημαντική για τη γερμανική ομάδα. Η αλλαγή φιλοσοφίας στο σχεδιασμό του μονοθεσίου της δίνει νέο αέρα με στόχο να είναι φυσικά η κορυφή. Επιπλέον, το 2024 είναι και η τελευταία χρονιά που ο Λιούις Χάμιλτον θα οδηγήσει για τη Mercedes, καθώς από το 2025 θα μεταβεί στη Scuderia Ferrari.

Εκτός από την παρουσίαση της W15, η Mercedes θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο της shakedown στο Σίλβερστον. Οι δύο οδηγοί της, Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ να παίρνουν μια πρώτη γεύση από το νέο της μονοθέσιο.

Η Mercedes αναμένεται να μας δείξει την W15 στις 12:15 ώρα Ελλάδος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίασή της σε ζωντανή μετάδοση στο παρακάτω βίντεο.

Φωτογραφίες: Mercedes F1 media


[ad_2]

Source link

Related posts

Άρης: Τι ισχύει με τον Μάνι Μπέιτς για την επόμενη σεζόν

NBA All Star Game 2024: Ο γιος του Γιάννη, Λίαμ κάρφωσε με τη βοήθεια του πατέρα του (vid)

Ολυμπιακός: Έγινε η εκδίκαση του CAS, αρχές Μαρτίου η απόφαση

Αφήστε ένα σχόλιο