AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Feng Shui: Πώς να εμποτίσετε το νέο σας σπίτι με τις αρχές του Φενγκ Σούι

[ad_1]

Η μετακόμιση σε έναν νέο χώρο μπορεί να είναι μια προκλητική αλλά συναρπαστική στιγμή με έναν κενό καμβά που προσφέρει μια τεράστια γκάμα ευκαιριών για τη δημιουργία ενός χώρου που δίνει ενέργεια σε εμάς και τις οικογένειές μας.

Αυτός ο ίδιος κενός καμβάς μπορεί επίσης να είναι αγχωτικός, ωστόσο, και η ενέργεια των προηγούμενων κατοίκων μπορεί να εκτινάξει το πώς νιώθετε στο χώρο, για να μην αναφέρουμε την έλλειψη επίπλων και του σκοπού με τον οποίο δεν έχετε ακόμη εμποτίσει το νέο σας σπίτι.

Η εφαρμογή των αρχών του Φενγκ Σούι σε αυτόν τον χώρο είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε με το δεξί πόδι, λένε οι ειδικοί. Αλλά από πού ξεκινάτε με τη χρήση του Φενγκ Σούι σε ένα νέο σπίτι; Η σύμβουλος του Φενγκ Σούι Emily Grosvenor προτείνει ότι υπάρχει ένας κύριος τομέας στον οποίο θα πρέπει πραγματικά να εστιάσετε για να έχετε τη ροή ενέργειας όπως πρέπει: η «καθημερινή περιοχή τελετουργίας».

Πώς να δημιουργήσετε ένα νέο σπίτι στο Φενγκ Σούι

Μπορεί να έχετε ακούσει για το κάψιμο του φασκόμηλου ή το καθάρισμα ενός σπιτιού με αλάτι για να αφαιρέσετε την κακή ενέργεια. Αλλά το να εστιάσετε την προσοχή σας στην καλή τοποθέτηση επίπλων Feng Shui για να δημιουργήσετε μίνι στιγμές που σημαίνουν πολλά για εσάς προσωπικά είναι ένας καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε καλό Feng Shui στο σπίτι σας, αποκαλύπτει η Emily Grosvenor. «Πάντα μου αρέσει να ξεκινώ με γνώμονα το τι είδους στιγμές και αξίες θέλουν να έχουν οι πελάτες στη ζωή τους», ξεκινά η Emily.

«Οι άνθρωποι θα έχουν αυτή την ιδέα για το τι χρειάζονται και τι είναι σημαντικό όσον αφορά αυτές τις μεγάλες επενδύσεις, αλλά την επικεντρώνω γύρω από αυτό που είναι πιο σημαντικό στην ημέρα σας. Αν δεν περνάτε πολύ χρόνο στο σπίτι, για παράδειγμα, και βγαίνετε στο χώρο εργασίας, τότε ίσως το πιο σημαντικό πράγμα για εσάς είναι να έχετε μια τέλεια, όμορφη καρέκλα με ένα υπέροχο μικρό τραπεζάκι όπου μπορείτε να επαναφέρετε ή πιείτε το τσάι σας το πρωί πριν φύγετε – όποια κι αν είναι αυτή η πρωινή τελετουργία», μοιράζεται.

«Αν ξέρετε ότι στο τέλος της ημέρας σας, το τελετουργικό σας είναι να κάνετε ένα ωραίο μπάνιο, τότε θέλετε να εστιάσετε αυτή την προσοχή στην εύρεση των ιδανικών εξαρτημάτων μπάνιου και μπάνιου για να βελτιώσετε πραγματικά αυτόν τον χώρο και να τελειοποιήσετε το Feng Shui του μπάνιου σας με όμορφα αντικείμενα. Αυτή η περιοχή θα είναι διαφορετική για τον καθένα.»

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σημαντικό να επενδύσετε τον προϋπολογισμό σας σε βασικά πράγματα όπως ένα ψυγείο ή μια ηλεκτρική σκούπα που λειτουργεί, ωστόσο, προσθέτει η Emily Grosvenor. Αλλά η δημιουργία θετικής ενέργειας σε έναν χώρο βασίζεται στη δημιουργία αυτών των όμορφων θυλάκων γύρω από το σπίτι σας που σας ενεργοποιούν και σας ενδυναμώνουν – ακόμα κι αν μπορεί να μην θεωρείται «ουσιώδες» με την παραδοσιακή έννοια.

«Πρόκειται για την οικοδόμηση αξιών στο σπίτι», συνεχίζει η Έμιλυ. «Το σκεφτόμαστε πάντα με την έννοια «ω, θέλω μια πισίνα», για παράδειγμα, αλλά δεν είναι πραγματικά για την πισίνα. Αφορά όλα τα πράγματα που παρέχει η πισίνα, σωστά; Για παράδειγμα κοινωνικοποίηση, άσκηση ή χαλάρωση. Το ίδιο ισχύει και για τη δημιουργία συνεργασιών σε ένα σπίτι. Τα έπιπλα που επιλέγουμε μιλούν πολύ για τις αξίες που έχουμε και θέλουμε να προωθήσουμε στον χώρο μας. Από εκεί παίρνουμε την ενέργειά μας».

[ad_2]

Source link

Related posts

Δύο ποτήρια κρασί πριν τον ύπνο βοηθούν να χάσεις βάρος

Τρεις τροφές που δεν ξέρατε ότι σαμποτάρουν τη δίαιτά σας

Εννιά κόλπα για να στεγνώνουν τα ρούχα σας γρήγορα το χειμώνα

Αφήστε ένα σχόλιο