AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

H P J CONDELLIS S.A. στην AGROTICA 2024 από 1-4 Φεβρουαρίου


Η εταιρεία μας πιστή στο ραντεβού της με τον αγροτικό κόσμο ετοιμάζεται να σας υποδεχτεί στο Περίπτερο 12, συνολικής έκτασης 1.200τ.μ.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΑΣ:

  • Εκθέματα από New Holland, Case IH, Goldoni, Petronas, Corvus, Ausa και άλλους κορυφαίους κατασκευαστές: Εξερευνήστε τα προϊόντα των κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο και ενημερωθείτε για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις από το τμήμα Γεωργίας Ακριβείας.
  • After Sales: Γνωρίστε την έμπειρη ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης και Ανταλλακτικών και μάθετε για τις υπηρεσίες μας μετά την πώληση και την σωστή συντήρηση του μηχανήματός σας.
  • Petronas F1 Simulator: Ζήστε την αδρεναλίνη της ταχύτητας με το Petronas F1 Simulator, αισθανθείτε όπως οι πραγματικοί οδηγοί και κερδίστε μοναδικά δώρα.
  • Φωτογραφική Στιγμή: Απαθανατίστε τη στιγμή σας με τα αγαπημένα σας εκθέματα και μοιραστείτε την εμπειρία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μας.
  • Προϊόντα και Σουβενίρ: Αποκτήστε μοναδικά προϊόντα και σουβενίρ από τις αγαπημένες σας εταιρείες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας.
  • PJC Lounge Cafe – 1ος Όροφος: Χαλαρώστε και απολαύστε τον καφέ σας στο PJC Lounge Cafe στον πρώτο όροφο

Η έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή 10:00-19:00 και Σάββατο 10:00-20:00. Σας περιμένουμε όλους!

 

Source link

Related posts

Μπαίνει σε σειρά το πρόγραμμα των Νέων Αγροτών 2024, στον αέρα η προδημοσίευση, αιτήσεις μετά το ΟΣΔΕ

Εξόφληση αποζημιώσεων για ζημιές του 2022 με 4,7 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ

Eπτά φορές επιστρέφει στον καλλιεργητή το κόστος που γράφει ένα καλό λίπασµα

Αφήστε ένα σχόλιο