AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

LIVE – Απροσπέλαστη η Αθήνα – Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο των αγροτών

[ad_1]

Στο Σύνταγμα το μεγάλο συλλαλητήριο των αγροτών. Το κέντρο της Αθήνας είναι απροσπέλαστο και έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι Έλληνες αγρότες όπως και οι συνάδελφοί τους σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες επέλεξαν να κορυφώσουν τις κινητοποιήσεις τους στο κέντρο της Αθήνας διαμαρτυρόμενοι για τις προβλέψεις της νέας ΚΑΠ.

Με βασικό σύνθημα «χωρίς εμάς, τί θα φας;», οι αγρότες από την κεντρική Ελλάδα ξεκίνησαν νωρίς σήμερα το ταξίδι τους που άρχισε χθες το πρωί και διανυκτέρευσαν στο Κάστρο Βοιωτίας.

Περίπου 170 τρακτέρ υπολογίζεται ότι βρίσκονται στο Σύνταγμα, ενώ έως τις 5:30 το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας είχαν φθάσει πάνω από 3.000 αγρότες.

Παράλληλα, πολλά είναι τα πανό που γράφουν το σύνθημα No farmers, No food, No future, που χρησιμοποιούν και οι ευρωπαίοι συνάδελφοί τους στις διαδηλώσεις τους.

Ξεχωριστή είναι η παρουσία των Θεσσαλών αγροτών που ζητούν ολοκληρωμένο σχέδιο υποδομών και αντιπλημμυρικής εργασίας, μετά τον Daniel.

Δείτε live το συλλαλητήριο:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν είναι οι εξής:

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα: λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη. Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φτάσουν στο Σύνταγμα. Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

Θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.

Η Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και η κυκλοφορία στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.

Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Ακόμα, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μετά τη Λεωφόρο Αθηνών και στον οδικό άξονα που περιλαμβάνει τις οδούς Δεληγιώργη, Πειραιώς, Σταδίου, Φιλελλήνων και Ξενοφώντος.

Υπενθυμίζεται ότι εξακολουθούν να ισχύουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Βασιλίσσης Αμαλίας, από το ύψος της οδού Αθανάσιου Διάκου και στη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη.





 

[ad_2]

Source link

Related posts

Έως 14 Μαΐου αιτήματα πληρωμής για 4η και 5η δόση του Μέτρου 9

Στα 46 λεπτά τα Μέρλιν και στα 40 λεπτά τα χυμοποιήσιμα

Στο 25% διαθέσιμου προϋπολογισμού 30 εκατ. οι αιτήσεις για αγροτικά φ/β

Αφήστε ένα σχόλιο