AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Mε νέες προκλήσεις αντιμέτωπη η εφοδιαστική αλυσίδα από την ιρανο-ισραλινή σύγκρουση

[ad_1]

Με τις τιμές πετρελαίου στα πρόθυρα έκρηξης μια παρατεταμένη σύγκρουση μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ θα μπορούσε να οδηγήσει σε εκτόξευση του αργού, με εκτεταμένες επιπτώσεις στις παγκόσμιες τιμές των τροφίμων και των εμπορευμάτων.

Ως σημαντική πετρελαιοπαραγωγική περιοχή, η Μέση Ανατολή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε διαταραχές στην παραγωγή και στον εφοδιασμό πετρελαίου. Η πιθανότητα διαταραχών του εφοδιασμού προσθέτει στις υπάρχουσες ανησυχίες για πληθωριστικές πιέσεις, ενισχύοντας την αβεβαιότητα της αγοράς.

Επιπτώσεις σε άλλα εμπορεύματα

Πέρα από το πετρέλαιο, η σύγκρουση Ιράν-Ισραήλ απειλεί να διαταράξει τις παγκόσμιες αγορές εμπορευμάτων, ιδιαίτερα σε τομείς που εξαρτώνται από την ισραηλινή τεχνολογία για τη γεωργική παραγωγή. Οι διακοπές της εφοδιαστικής αλυσίδας και η αυξημένη αβεβαιότητα θα μπορούσαν να αυξήσουν τις τιμές των γεωργικών προϊόντων, επιδεινώνοντας τις υπάρχουσες οικονομικές προκλήσεις.

[ad_2]

Source link

Related posts

Άγρια επίθεση σε ζευγάρι που κάνει τον «γύρο του κόσμου» με μηχανή: Θύμα ομαδικού βιασμού η γυναίκα από 7 άτομα στην Ινδία

Πετρέλαιο μέχρι την Αθήνα

Δολοφονία 43χρονης στη Σαλαμίνα: Τα τέσσερα «καυτά» ερωτηματικά για την προστασία της γυναίκας

Αφήστε ένα σχόλιο