AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Miami Open: Στα προημιτελικά ο Αλκαράθ

[ad_1]

Στα προημιτελικά του Miami Open θα βρεθεί και ο Κάρλος Αλκαράθ, μετά τη νίκη του επί του Λορέντζο Μουζέτι με 6-3, 6-3 στη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Ο Κάρλος Αλκαράθ, μετά από έναν αγώνα μίας ώρας και 25 λεπτών, πήρε τη νίκη επί του Λορέντζο Μουζέτι με 6-3, 6-3 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Miami Open.

O Ισπανός τενίστας, Νο1 του ταμπλό, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου στο πρώτο σετ και σε 38 λεπτά έκανε το 6-3. Αναλυτικότερα, ο νεαρός τενίστας από πολύ νωρίς έκανε το πρώτο βήμα για να πάρει το σετ, κάνοντας break στο πρώτο service game του Ιταλού. Έπειτα με hold απέκτησε διαφορά δύο game (2-0), την οποία και διατήρησε ως το 9ο game όπου με ακόμη ένα break έκλεισε το σετ (6-3).

Στο δεύτερο σετ ο Ιταλός, όντας με την πλάτη στον τοίχο, προσπάθησε να βάλει δύσκολα στο Αλκαράθ. Αμφότεροι κράτησαν από ένα service game, με τον Μουζέτι να πραγματοποιεί την πρώτη του… επίθεση όντας με break point στο τρίτο game. O Αλκαράθ χρειάστηκε να… σβήσει δύο break points του αντιπάλου του για να πάρει ξανά το προβάδισμα.

Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο love games, έναν για τον κάθε παίκτη, για να κάνει και ο Αλκαράθ τη επίθεσή του στο 6ο game όταν και βρέθηκε με δύο break points τα οποία έσβησε ο Μουζέτι. Ο Αλκαράθ, όμως, βρέθηκε και τρίτη φορά με break point με τον Ιταλό να μην μπορεί ν’ αντιδράσει στο dropshot του νεαρού το οποίο προκάλεσε το χειροκρότημα του κοινού.

Στο break του Αλκαράθ βρήκε άμεση απάντηση ο Μουζέτι, στο αμέσως επόμενο game, ωστόσο ο Ισπανός βρήκε τον τρόπο για να πάρει ξανά προβάδισμα στο ματς. Με το σκορ στο 5-3 ο Αλκαράθ είχε τις μπάλες στα χέρια και εν τέλει έκλεισε το σετ (6-3) πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου θα βρει απέναντι του τον νικητή της αναμέτρησης Ντιμιτρόφ – Χούρκατς.


[ad_2]

Source link

Related posts

Άρης Λεμεσού: Αυτό το γερό τεστ αν το περάσει με άριστα…

Θρυλικό αυτοκίνητο του 1920 βγαίνει ξανά στους δρόμους (vid)

Παναιτωλικός: Επιστροφή Καπίνο, Μαυρία | Gazzetta

Αφήστε ένα σχόλιο