AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Netflix – One Piece: Όλα όσα γνωρίζουμε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς (vid)

[ad_1]

Το One Piece ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν του στο Netflix, με την παραγωγή να βρίσκεται μπροστά σε πολύ δύσκολες αποφάσεις

To «One Piece» είναι ένα manga του Eiichiro Oda που έγινε πολύ δημοφιλές anime στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Εξιστορεί τις περιπέτειες του Μόνκι Ντ. Λούφι, ενός αισιόδοξου νέου πειρατή που δεν μοιάζει με κανέναν άλλο. Η live action μεταφορά του σε μια σειρά που προβάλλεται στο Netflix έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους θεατές.

Πριν δύο εβδομάδες έγινε γνωστό ότι σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν καθώς η πρώτη σεζόν κατάφερε να «σπάσει» τα ρεκόρ τηλεθέασης που μέχρι τότε κατείχαν το «Stranger Things» και η «Wednesday» αφού το πρώτο Σαββατοκύριακο ήταν η πιο δημοφιλής σειρά σε 84 χώρες.

Αυτή η επιτυχία δεν ήταν τυχαία. Οι κριτικοί χαρακτήρισαν τη σειρά ως «μια εξαιρετική δουλειά στο να αποτυπώσει το πνεύμα του anime».

netflix

Λοιπόν, τι γνωρίζουμε ως τώρα για τη δεύτερη σεζόν; Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε.

Η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του One Piece

Αρχικά, η δεύτερη σεζόν του «One Piece» δεν θα εμφανιστεί στο Netflix πριν το 2025. Η είδηση ήρθε μέσω του Deadline, το οποίο ανέφερε ότι αυτό, μαζί με αρκετές άλλες πολυαναμενόμενες σειρές δεν θα επιστρέψει το 2024.

Μάλιστα, ο Taz Skylar (που υποδύεται τον Sanji) επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, αλλά υπόσχεται ότι οι φανς θα ανταμειφθούν από το τελικό αποτέλεσμα

Ο Skylar δήλωσε στο Digital Spy ότι οι ιστορίες για τη δεύτερη σεζόν είναι «πολύ ωραίες», προσθέτοντας: «Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο την προσαρμόζουν. Λατρεύω αυτό που κάνουν με κάθε έναν από τους χαρακτήρες μας. Όλοι μας ως καστ, ως ομάδα, ως συνεργείο, είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα ξαναβρεθούμε μαζί».
Αν και η παραγωγή της δεύτερης σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, η Skylar ανέφερε ότι δεν θα αργήσουν πολύ να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα. Σε συνέντευξης στο Variety, οι δημιουργοί του «One Piece», Steven Maeda και Matt Owens, δήλωσαν ότι « θα κάνουν ένα βήμα τη φορά» και δεν πρόκειται να βιαστούν, προσθέτοντας ότι το υλικό του «One Piece που τους έδωσε ο Oda-san για να δουλέψουν, έχει σε «τόσες πολλές δυνατότητες και οδηγεί ατελείωτες μετατροπές».

one piece

Ποιοι χαρακτήρες θα επιστρέψουν για τη 2η σεζόν του One Piece

Το μόνο σίγουρο που μπορούμε να πούμε για δεύτερη σεζόν της σειράς είναι ότι θα επιστρέψουν οι αγαπημένοι μας «Πειρατές». Συνεπώς στο καστ της παραγωγής θα έχουμε:

– Iñaki Godoy ως Monkey D Luffy
– Emily Rudd ως Nami
– Mackenyu ως Roronoa Zoro
– Jacob Romero ως Usopp
– Taz Skylar ως Sanji

Ωστόσο, ποιος θα μπορούσε να είναι ο οργισμένος εχθρός του Luffy σε αυτή τη σεζόν;

Παρόλο που μπορεί να νίκησαν τους εχθρούς τους, τίποτα δεν λέει ότι δεν θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξανά στη δεύτερη σεζόν με όρεξη για εκδίκηση…

Ως εκ τούτου, θα μπορούσαμε να δούμε τους Straw Hats να έρχονται αντιμέτωποι με τους εξής:

– Ilia Isorelýs Paulino).
– Buggy τον κλόουν (τον υποδύεται ο Jeff Ward)
– Klahadore/Kuro (που υποδύεται ο Αλέξανδρος Μανιάτης)
– Arlong (υποδυόμενος από τον McKinley Belcher III)

netflix

Η πιθανή επιστροφή του Arlong είναι λίγο πιο περίπλοκη όμως, δεδομένου ότι στο manga δεν επιστρέφει μετά την ήττα του από τον Luffy, αν και ξέρουμε ότι επέζησε.

Ωστόσο, η σειρά μπορεί να επιλέξει να αλλάξει τα πράγματα. Η ερμηνεία του McKinley ήταν φανταστική. Ακριβώς το είδος του κακού που θα θέλαμε να ξαναδούμε.
Είναι πιθανό μια ολόκληρη σειρά από νέους φίλους και εχθρούς να προστεθούν στο καστ, ειδικά δεδομένου ότι το πλήρωμα του Luffy θα αυξηθεί αριθμητικά (αν η σειρά συνεχίσει να ακολουθεί την πορεία του anime).

Πόσα επεισόδια έχει η 2η σεζόν του One Piece

Υποθέτουμε ότι η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται από τουλάχιστον οκτώ επεισόδια όπως και η πρώτη σεζόν. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η πρώτη σεζόν της σειράς anime είχε 61 επεισόδια!

Είναι πιθανό το Netflix να το αναπληρώσει αυτή τη διαφορά με τη δεύτερη σεζόν κυκλοφορώντας λίγα παραπάνω επεισόδια, καθώς σίγουρα υπάρχει αρκετό υλικό.

Τι θα συμβεί στη δεύτερη σεζόν του One Piece

Με 1.000 και πλέον επεισόδια στο ενεργητικό της, η συλλογή anime One Piece είναι γεμάτη με ιστορίες από τις οποίες μπορεί να αντλήσει η live-action.

Με βάση τη σειρά κινουμένων σχεδίων, το πλήρωμα του Luffy μεγάλωσε και περιλαμβάνει τα ακόλουθα μέλη: Tony Tony Chopper, Nico Robin, Franky, Brook, Jinbe και Nefertari Vivi, πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει ότι νέα πρόσωπα θα συμμετάσχουν στη δεύτερη σεζόν.

Ωστόσο, και οι εχθροί είναι σίγουρο ότι θα κάνουν πολύ πιο αισθητή την παρουσία τους τη δεύτερη φορά.

Στο φινάλε της πρώτης σεζόν, ο Luffy μπήκε στις αφίσες με τους πιο καταζητούμενους, με την εντυπωσιακή αμοιβή των 30.000.000 Berries για τη σύλληψή του.

Η μεγαλύτερη ιστορία για την έναρξη της δεύτερης σεζόν θα επικεντρωθεί πιθανότατα γύρω από τον νεοφερμένο Smoker.

[ad_2]

Source link

Related posts

Αδιανόητο περιστατικό bullying: Έπαιζαν τρίλιζα στα οπίσθια μαθητή δημοτικού στον Βόλο

Στίβος: Πουλήθηκε το μετάλλιο του Μπίμον από το Μεξικό

ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Οι Ισπανοί στέλνουν τον Γάλλο χαφ Μικαέλ Μαλσά στην Τούμπα

Αφήστε ένα σχόλιο