AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

O τίτλος Farm Machine 2024 στο ηλεκτρικό Case Farmall 75C και την ομάδα του

[ad_1]

Ένα από τα πιο πολυπόθητα βραβεία στον γεωργικό κλάδο από το 1997 πηγαίνει φέτος, για την αντίστοιχη κατηγορία, στο ηλεκτρικό Case Farmall 75C, με την επιτροπή -προέρχεται από επαγγελματικά περιοδικά γεωργικών μηχανημάτων από όλη την Ευρώπη- να απονέμει το τίτλο στα πλαίσια της Agritechnica. Το Farmall 75C Electric κέρδισε για φέτος στην κατηγορία Utility Tractor. Το νέο Farmall 75C είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο συναρπαστικές εξελίξεις στην ιστορία της μάρκας – και στον τομέα συνολικά.

Η κυκλοφορία του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού τρακτέρ πλήρους μεγέθους του κλάδου, που λανσαρίστηκε κατά τη χρονιά των εκατό χρόνων της μάρκας Farmall, υπογραμμίζει τη δέσμευση της Case IH για βιώσιμη εργασία στον αγροτικό κλάδο. Το Farmall 75 C Electric διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης άμεσης ροπής, το οποίο μειώνει τη φθορά των φρένων και των ελαστικών, αυξάνει την επιτεύξιμη ταχύτητα και την ελκτική δύναμη, μειώνει τα επίπεδα ήχου και μειώνει το κόστος λειτουργίας έως και 90%.

«Τι φανταστικός τρόπος για να γιορτάσουμε τις υπέροχες πρώτες ημέρες της Agritechnica 2023 – το Farmall 75C Electric, που αποτέλεσε σημείο αναφοράς του περιπτέρου της Case IH στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στην έκθεση, είναι το Farm Machine 2024 στην κατηγορία των τρακτέρ κοινής ωφέλειας», είπε ο Mirco Romagnoli, αντιπρόεδρος της Case IH για την Ευρώπη, κατά την εξέλιξη της έκθεσης.

«Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που αξίζει πλουσιοπάροχα για την Case IH και την ομάδα σχεδιασμού και μηχανικών μας, και ιδιαίτερα για όσους συμμετείχαν στην ανάπτυξη αυτού του καινοτόμου πακέτου ισχύος. Το βραβείο Farm Machine είναι μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις στον κλάδο και είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για το γεγονός ότι απονεμήθηκε σε αυτή την τελευταία εξέλιξη του Farmall, ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός στην αποδοτικότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, που αποτελεί ένα ταιριαστό ορόσημο στο 100ό έτος της κατηγορίας Farmall και σηματοδοτεί την επόμενη εξέλιξη ενός εμβλήματος».

Το τρακτέρ Farmall Electric είναι ένα ευπροσάρμοστο, παντός τύπου, έξυπνο τρακτέρ κοινής ωφέλειας με πλήρως ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης που διαθέτει κινητήρα 74 ίππων, τετρακίνηση και μέγιστη ταχύτητα λειτουργίας 25 MPH. Ο ηλεκτροκινητήρας μηδενικών εκπομπών ρύπων αποδίδει μέγιστη ροπή 320 Nm. Είναι εξοπλισμένο με πίσω PTO δύο ταχυτήτων, κοτσαδόρο 3 σημείων, πολλαπλά πίσω τηλεχειριστήρια και βαλβίδες μεσαίας τοποθέτησης. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως φορητή γεννήτρια, παρέχοντας ισχύ όπου χρειάζεται με βολικές ηλεκτρικές πρίζες 110/220V για την υποστήριξη εξωτερικών εργαλείων ή συσκευών. Να σημειώσουμε ότι στα θεσμό περιλαμβάνονται περισσότερες από δώδεκα κατηγορίες, από τα XXL τρακτέρ έως τα πολύ εξειδικευμένα μοντέλα, όμως τιμώνται και άλλα μηχανήματα, καθώς και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα για το ηλεκτρικό Case εδώ.

[ad_2]

Source link

Related posts

Tην κεφαλή UltraFeed για δυναμική ροή της καλλιέργειας φέρνει η New Holland

Καλά κρατούν οι «απαλλοτριώσεις» – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί

Ρεκόρ 32 ετών με παραγωγή 6,4 δισ. κιλών τυριού στις ΗΠΑ το 2023 – Τυροκόμος

Αφήστε ένα σχόλιο