AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Silver βραβείο για τον ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ στα Cyber Security Αwards 2024

[ad_1]

Τα μοναδικά βραβεία για την διαχείριση της κυβερνοασφάλειας και της ψηφιακής ασφάλειας, στους χώρους των Eπιχειρήσεων, των Kρίσιμων υποδομών και των Δημοσίων υποδομών, ανέδειξαν τους νικητές τους!

Ανάμεσα στους νικητές της βραδιάς, ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» και η Algosystems SA ξεχώρισαν και παρέλαβαν από κοινού το Silver βραβείο στην κατηγορία Cyber Security Project in Manufacturing.

Ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» επενδύει διαρκώς σε τεχνολογία αιχμής, αναγνωρίζοντας τον καταλυτικό της ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη των Οργανισμών. Με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες και τις ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο της τεχνολογίας καινοτομεί, επενδύοντας σε έργα Cyber Security.

Ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ», αποδεικνύοντας εξέχουσα ωριμότητα και στον τομέα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ακολούθησε την τακτική της ενοποίησης των υπηρεσιών, των υποδομών ή των συστημάτων πληροφορικής, με στόχο τη βελτιστοποίηση της απόδοσης, την εξοικονόμηση πόρων και η δημιουργία ενός ενιαίου, αποτελεσματικού και ασφαλούς περιβάλλοντος Μηχανογράφησης. Και σε αυτό το ταξίδι, στρατηγικός συνεργάτης επιλέχθηκε η Algosystems.

Η λύση σχεδιάστηκε με «360ο προσέγγιση», ήτοι ολοκληρωμένη, εξειδικευμένη και με βάση τις ανάγκες του τελικού πελάτη.

Η λύση περιελάβανε τα κάτωθι υποέργα:

  • Προστασία Δικτύου (SD-WAN) μέσω εγκατάστασης προηγμένων συστημάτων προστασίας δικτύου, τύπου SD-WAN, για την αποτροπή ανεπιθύμητων προσπαθειών πρόσβασης και επιθέσεων.
  • Εκπαίδευση Προσωπικού για την αναγνώριση και αντιμετώπιση κυβερνοαπειλών, καθώς και θεμάτων ασφαλείας δεδομένων.
  • Ανίχνευση και Αντίδραση μέσω υλοποίησης μηχανισμών έγκαιρης ανίχνευσης και ειδοποίησης για την άμεση αντίδραση σε πιθανές απειλές, 24ωρης λειτουργίας.
  • Προστασία Δεδομένων μέσω της εφαρμογής αποτελεσματικών πρακτικών προστασίας δεδομένων για τη διασφάλιση του ακέραιου και εμπιστευτικού χαρακτήρα των πληροφοριών.
  • Συνεχή Ενημέρωση Ασφαλείας (SOCaaS- Vulnerabity Management aaS) μέσω παροχής συνεχούς ενημέρωσης για νέες κυβερνοαπειλές και αναβαθμίσεις των συστημάτων ασφαλείας.

[ad_2]

Source link

Related posts

ΕΚΤΑΚΤΑ Πηγη ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΟΠΕΚΕΠΕ! ΑΣΕΠ Πηγη ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2024!!!

Θετική η ρύθμιση για παράτυπους μετανάστες αλλά δεν αρκεί λέει η ΔΟΕΠΕΛ

Με τρακτέρ στην Agrotica οι Μακεδόνες αγρότες 1η Φεβρουαρίου

Αφήστε ένα σχόλιο