AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Super League 2 – Νότιος Όμιλος: Νίκη του Ιωνικού με τον Ολυμπιακό Β’ με φαουλάρα του Σαλαζάρ (vid) 

[ad_1]

Η ομάδα της Νίκαιας πήρε το ματς με τον Ολυμπιακό Β’ στο γήπεδό της από ένα φοβερό φάουλ του Σαλαζάρ λίγο πριν το τέλος του ματς.

Ο Ιωνικός σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς με ευκαιρίες και από τις 2 ομάδες βρήκε γκολ στο 87′ στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου στη Super League 2. Ο Σαλαζάρ ήταν ο σκόρερ μετά από φάουλ για το τελικό 1-0 του Ιωνικού με τον Ολυμπιακό Β’.

Στα της αναμέτρησης στο 15′ ο Γιακουμάκης είχε μία καλή φάση ενώ για τον Ολυμπιακό Β’ ο Φαντινγκά χτύπησε και έγινε αλλαγή. Στο 18′ ο Γιακουμάκης είχε καλή στιγμή με προβολή.

Στην επανάληψη και το ξεκίνημά της ο Ολυμπιακός Β’ είχε φάσεις όπως το πλασέ του Κωστούλα που έδιωξε ο Σόουζα τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Στο 55′ μετά από φάση με Μουζακίτη και Μπαγκαλιάνη ο Ολυμπιακός Β’ βρέθηκε κοντά στο 0-1. Λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Σαλαζάρ ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα από μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Ιωνικός: Χριστοδουλής, Ιμεραλιλάι (75′ Οικονομόπουλος), Τασούλης, Κάνσολα (61′ Σερπέζης), Ντάουντα, Γιακουμάκης (75′ Λινάρδος), Γκίνη (46′ Οικονομίδης), Σόουζα, Γκαρντάφσκι (61′ Σαλίνας), Ζάχαβι και Σαλαζάρ.

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Μπα, Φαντιγκά (19′ λ.τ Μαρίνος), Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (73′ Μαυρουδής), Κουτσίδης, Κεραμίδαςς, Κεϊτά, Μουζακίτης, Κωστούλας και Αργυρίου.

[ad_2]

Source link

Related posts

Το πλήρες πρόγραμμα στα Play Off και Play Out της Volley League Γυναικών

Παναθηναϊκός: Έκαναν… ΟΑΚΑ το αεροπλάνο οι οπαδοί του (vid)

Βαζαίος: Στον τελικό στα 200μ. μικτή ατομική στο ευρωπαϊκό 25άρας στο Οτοπένι

Αφήστε ένα σχόλιο