AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Survivor: Ο Λιανός ανακοίνωσε τις αλλαγές στις ασυλίες, την αποχώρηση και τον ρόλο του MVP

[ad_1]

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε δυο σημαντικότατες αλλαγές που θα ισχύσουν στο ριάλιτι επιβίωσης από εδώ και στο εξής

Ο Γιώργος Λιανός έκανε την ανακοίνωση που δεν περίμεναν οι κόκκινοι και οι μπλε παίκτες του Survivor.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την μεγάλη αλλαγή στο ριάλιτι επιβίωσης, όπου οι ασυλίες γίνονται 4, αφαιρώντας ουσιαστικά ένα μεγάλο προνόμιο από τον MVP παίκτη.

Το φύλο της αποχώρησης θα κλειδώνει στην ψηφοφορία που θα δίνει τον δεύτερο άνδρα ή γυναίκα αντίστοιχα. Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός οι αλλαγές γίνονται μετά από την απαίτηση του κοινού.

«Έπειτα από λαϊκή απαίτηση, εμείς αφουγκραζόμαστε τον σφυγμό του κόσμου και είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε αυτό που θέλει πραγματικά. Τι μας ζήτησε; Ένα επεισόδιο παραπάνω! Από 4 λοιπόν επεισόδια θα πάμε στα 5, αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα».

Ήρθε η ώρα για περισσότερο Survivor, πιο ποιοτικό, με περισσότερους αγώνες, περισσότερες συζητήσεις πολλά παιχνίδια της Καραϊβικής και εξελίξεις. Αυτόματα αυτά τα πέντε επεισόδια την εβδομάδα σημαίνουν ότι περνάμε σε ένα νέο σύστημα επιλογής υποψηφίων προς αποχώρηση. Πλέον περνάμε στις τέσσερις ασυλίες την εβδομάδα από τις οποίες και θα βγαίνουν τέσσερις υποψήφιοι» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Λιανός προτού δώσει το σήμα έναρξης για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor για αυτή τη νέα εβδομάδα.

[ad_2]

Source link

Related posts

Άμραμπατ: «Θα ήθελα να γίνω τεχνικός διευθυντής, ταπεινός και με μεγάλη εμπειρία ο Αλμέιδα»

Κυριάκος για Λουτσέσκου: « Περήφανος για σένα Στρατηγέ»

Παναθηναϊκός: Δοκιμασία στη Χώρα των Βάσκων για τους «πράσινους»

Αφήστε ένα σχόλιο