AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Suzuki V-Strom 800DE Djebel: Πάντρεμα τεχνολογίας και νοσταλγίας

[ad_1]

Ένα σύγχρονο On/Off Adventure κάνει το ταξίδι του στο χρόνο και μας επαναφέρει στη μνήμη μερικούς εμβληματικούς προγόνους του.

Στην έκθεση Motor Bike Expo της Βερόνα η Suzuki πήρε το V-Strom 800DE και το έβαψε στα χρώματα του πολέμου. Και δεν έμεινε μόνο στην εμφάνιση, φροντίζοντας να του προσθέσει στοιχεία που θα το κάνουν ακόμα καλύτερο στο χώμα. Djebel στα αραβικά σημαίνει “βουνό” και είναι αυτό που συμπληρώνει το όνομα αυτής της ειδικής έκδοσης, δυστυχώς αφιερωμένης μόνο στους κατοίκους της Ιταλίας.

Suzuki V-Strom 800DE DjebelΦωτοραφίες: Suzuki

Το V-Strom 800DE Djebel οφείλει την ύπαρξή του στην κληρονομιά του Ιάπωνα κατασκευαστή, κοινώς σε «θρυλικά» μοντέλα της δεκαετίας του ’80. Στα DR600R Djebel και DR650R Djebel συγκεκριμένα, που από το 1986 συμμετείχαν σε αρκετές διοργανώσεις του Paris-Dakar με αναβάτη τον αξέχαστο Βέλγο Gaston Rahier (τρις παγκόσμιος πρωταθλητής μοτοκρός). Τα νέα χρώματα φέρνουν στην επιφάνεια την ιστορία των μονοκύλινδρων Enduro των δεκαετιών του ’80 και του ’90, κάτι που μιλάει στην καρδιά των παλιότερων κυρίως αναβατών. Έξυπνη κίνηση από τη Suzuki Ιταλίας, που γνωρίζει πολύ καλά πως ο μέσος όρος ηλικίας των μοτοσυκλετιστών έχει ανέβει κατά πολύ σε σχέση με τις δύο προηγούμενες δεκαετίες.

Suzuki V-Strom 800DE DjebelΦωτοραφίες: Suzuki

Στο V-STROM 800DE Djebel ο εξοπλισμός εμπλουτίζεται από ένα τιτανιούχο τελικό εξάτμισης της Akrapovič, με καπάκι από ανθρακονήματα, που σίγουρα θα προσφέρει το κάτι τις παραπάνω σε απόδοση και ήχο. Καίρια για την προσθήκη πλέον χωμάτινου χαρακτήρα είναι η χρήση διαφορετικών ελαστικών, με περισσότερο εκτός δρόμου προδιαγραφές (Dunlop Trailmax Raid έναντι Trailmax Mixtour του V-STROM 800DE). Καίρια όμως είναι και η τοποθέτηση ψηλότερης ζελατίνας, ίδιας με αυτή του απλού V-Strom 800 με τον 19ρη τροχό και τις πλέον τουριστικές βλέψεις. Κατά τα λοιπά, το Djebel διαθέτει όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του DE, συμπεριλαμβανομένου του φοβερού και τρομερού συστήματος αλλαγής ταχυτήτων χωρίς κλείσιμο του γκαζιού και χρήση του συμπλέκτη (quickshifter+/-).

Αν μένετε στην Ιταλία μπορείτε να παραγγείλετε την έκδοση Djebel μέσα από την ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας και αυτή θα βρίσκεται στα χέρια σας άμεσα. Αρκεί να καταβάλετε 13.900€.

Φωτοραφίες: Suzuki

[ad_2]

Source link

Related posts

Ηλικιωμένος έκοψε με σκεπάρνι τη μύτη συντοπίτη του: Δεν… σήκωσε την πλάκα που του έκαναν

Αλμερία – Σεβίλλη 2-2: Το Σεβιγιάνικο πάρτι χάλασε στο 90+5΄

ΑΕΚ: Ζήτησε να ανοίξει όποιο γήπεδο ανταποκρίνεται ήδη στα μέτρα

Αφήστε ένα σχόλιο