AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

«Zoom» από το Αγρίνιο στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα του 2030 (εικόνες)

[ad_1]

«Zoom» από το Αγρίνιο στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα του 2030 (εικόνες)


Αύριο το workshop στην επαυξημένη πραγματικότητα (AR)

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο Αγρίνιο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην Τράπεζα Ελλάδας), η ενημερωτική δράση για την ψηφιακή επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα του 2030. Την διοργάνωση και την ανάλυση του συγκεκριμένου θέματος ανέλαβε η ΚΟΙΝΣΕΠ «Δροσοσταλίδα» υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρίνιου και ειδικότερα της Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής  Ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης αναπτύχθηκαν θέματα όπως ο ψηφιακός μετασχηματισμός μεταξύ 2021- 2027, η ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων στο πλαίσιο του προγράμματος του ψηφιακού μετασχηματισμού μεταξύ 2021 και 2027,έγινε ανάλυση επί του θέματος για τα έργα ΣΔΙΤ στην Ελλάδα, όπως επίσης αναλύθηκε η εισαγωγή στις νέες τεχνολογίες και τις ψηφιακές δεξιότητες στη εκπαίδευση ενηλίκων, αλλά και του προγράμματος Erasmus, όπως επίσης και του προγράμματος VINCI.

Οι περισσότερες παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν μέσω «ΖΟΟΜ» από διακεκριμένους επιστήμονες στον τομέα τους όπως τον Δρ. Ανδρέα Αττάλογλου, τον Νίκο Σέργη και την Διευθύντρια της ΚΟΙΝΣΕΠ Σοφία Τσιόρτου.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Τσάρκος ανέπτυξε στο πλαίσιο της εκδήλωσης ένα σημαντικό ζήτημα, αυτό των σύγχρονων πρακτικών για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη στη χώρα μας, το οποίο είχε αναφορές και στην Αιτωλοακαρνανία και την «εναρμόνισή» της με τις πρακτικές αυτές. Χαιρετισμό απεύθυνε ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μαρνεζος.

Αύριο Σάββατο (20/01) θα πραγματοποιηθεί workshop στην επαυξημένη πραγματικότητα (AR), το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 10:00.

 

Αιτωλοακαρνανία: Στην Κτηματική Υπηρεσία και όχι στους Δήμους οι διαγωνισμοί για τις παραλίες

 


[ad_2]

Related posts

Αγρίνιο: Δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Με πολύ παιχνίδι και χορό η γιορτή αγάπης της Ακτίνας Εθελοντισμού (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Δήμος Αγρινίου – Νομικά Πρόσωπα: Το μεταβατικό στάδιο για ΚΕΔΑ & ΚΟΙΠΑ

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο