AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Άγιοι Ανάργυροι: Πολλά συγγνώμη” ζήτησε ο πατέρας του 39χρονου στην οικογένεια της 28χρονης | Ειδησεις

[ad_1]

“Μας ενημέρωσαν οι δημοσιογράφοι για το περιστατικό, γνώριζα ότι ήταν χωρισμένοι”, γνωστοποίησε ο πατέρας του 39χρονου δράστη

Για την δολοφονία της 28χρονης κοπέλας μίλησε ο πατέρας του 39χρονου δράστη που σκότωσε τη σύντροφο του λίγα μέτρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκας.

«Δεν ξέρω τίποτα», πρόσθεσε μιλώντας στο Star.

Νωρίτερα, ξέσπασε ο πατέρας της 28χρονης μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που έγινε έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων. Μιλώντας στο Star, ο πατέρας της 28χρονης έκανε λόγο για έναν «άγγελο» που «τάιζε» τον σύντροφό της, αποκαλώντας τον «απόβρασμα».

«Η κόρη μου τα είχε με αυτό το απόβρασμα, τον τεμπέλη. Τον τάιζε. Δεν μου το είχε πει ποτέ η κόρη μου πως την χτυπούσε γιατί θα πήγαινα να τον δείρω. Η μάνα της μου το είχε πει εμπιστευτικά. Σκεφτόταν να δουλέψει σε νηπιαγωγείο. Είχε σπουδάσει παιδαγωγικά. Το παιδί μου ήταν άγγελος. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Δεν ξέρω γιατί δεν μου τα είπε όλα αυτά το κορίτσι μου. Ανέβαζαν μαζί διάφορα για να μην καταλάβω κάτι», ανέφερε ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής στο STAR.

[ad_2]

Source link

Related posts

Καιρός: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία τύπου «Π» [vid] | Ειδησεις

Αρχάγγελος Μιχαήλ: Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει τον Προστάτη της | Ειδησεις

Θρήνος και οργή στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής – Με νυφικό και σε λευκό φέρετρο [vid] | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο