AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Άρης Λεμεσού: Έφερε εις πέρας την πρώτη, τώρα η δεύτερη

[ad_1]

Μέσα σε 72 ώρες δύο αποστολές για τον Άρη στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο. Στις δύο αυτές αποστολές ο στόχος ήταν ένας. Να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια, όπου στο πρώτο έδινε εισιτήριο πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου, ενώ στο άλλο τρεις βαθμούς για το πρωτάθλημα.

Ο πρώτος στόχος εκπληρώθηκε χθες το βράδυ, όπου ο Άρης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, πήρε προβάδισμα νωρίς με δύο γκολ και έδειχνε να… καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση.

Στο β΄ ημίχρονο, όμως, δεινοπάθησε κάπως, με τον Εθνικό να μειώνει στο σκορ, να σημειώνει και γκολ ισοφάρισης αλλά ν’ ακυρώνεται μετά από παρέμβαση VAR, καθώς και ο γηπεδούχος να χάνει και πέναλτι προς τα τελικά στάδια της αναμέτρησης.

Ο Άρης κέρδισε 1-2 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Μη έχοντας χρόνο μπροστά του, ο Άρης έστρεψε το μυαλό στο πρωτάθλημα και στη νέα εξόρμηση στο «Δάσος».

Την Κυριακή η ώρα 19:00 η Λεμεσιανή ομάδα θα φιλοξενηθεί εκ νέου από τον Εθνικό Άχνας για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας. Ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το χθεσινό, αλλά με τον στόχο να μην αλλάζει για τον Άρη, να ζητάει την ουσία.

Νίκη που εάν την πάρει ο Άρης θα τον διατηρήσει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ απόψε θα γνωρίζει εάν έχει ευκαιρία να πλησιάσει και άλλο τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ που φιλοξενείται από τη Νέα Σαλαμίνα.

[ad_2]

Source link

Related posts

Οι «γήινοι» Λουτσέσκου-Αλμέιδα και το «εγώ ξέρω καλύτερα» του Τερίμ | Blog – Δημοσθένης Γεωργακόπουλος

Στις 21 Φεβρουαρίου η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του ΑΠΟΕΛ – Καρμιώτισσα

Black Friday: Τι να προσέχετε στις προσφορές και τις εκπτώσεις – Newsbomb – Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο