AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Άρης Λεμεσού: Αυτό το γερό τεστ αν το περάσει με άριστα…

[ad_1]

Εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής λέει το πρόγραμμα σήμερα για τον Άρη Λεμεσού. Ένας αγώνας που θα δώσει γερό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ώρα 20:00 στο ΓΣΠ η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια της 25ης αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Αποστολή στο γήπεδο της Λευκωσίας για τη Λεμεσιανή ομάδα, όπου πάει εκεί έχοντας τον πρώτο λόγο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, είναι και λέγεται ακόμη ο πρωταθλητής Άρης, με τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας της περασμένης σεζόν, ενώ πάει και με τον… αέρα ως η μία από τις ομάδες που κέρδισε στον φετινό μαραθώνιο τον ΑΠΟΕΛ.

Έτσι, εάν και εφόσον ο Άρης σήμερα καταφέρει και φύγει από το ΓΣΠ χωρίς να χάσει, τότε θα αποκτήσει περαιτέρω δυναμική, αυτοπεποίθηση, ώθηση, ανεβασμένη για τα καλά ψυχολογία, για τη δύσκολη συνέχεια, δείχνοντας ότι έχει τα εφόδια, εχέγγυα, αυτές τις δυνάμεις για να κυνηγήσει μέχρι τέλους τη διατήρηση των σκήπτρων.

Απουσίες:

Μποάκι και Σαβό δεν υπολογίζονται από τον Αλεξέι Σπιλέφσκι απόψε.

Πιθανή ενδεκάδα:

Άλβες, Σανέ, Καζού, Ουρόσεβιτς, Μουσούντα, Ζόκε, Στρούσκι, Μπένγκτσον, Μοντνόρ, Γκομίς, Κοκόριν, με τους Γιαγκό και Σεμέδο να διεκδικούν θέση.


[ad_2]

Source link

Related posts

Λας Πάλμας – Χετάφε 2-0: Εύκολη νίκη για τους γηπεδούχους!

Τίμπεργουλβς: Δεν είναι πλέον προς πώληση!

Μία ιστορική ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο | Blog – Γιάννης Σαπουντζάκης

Αφήστε ένα σχόλιο