AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ίντερ – Σαλερνιτάνα 4-0: «Πάτησε» τους ουραγούς και… εκτοξεύτηκε στο +10 (vid)

[ad_1]

Η τρομερή Ίντερ συνέτριψε την ουραγό Σαλερνιτάνα στο Μιλάνο με 4-0 και ξέφυγε στο +10 από τη δεύτερη Γιουβέντους. Βασικός ο Πασαλίδης, στον πάγκο ο Μανωλάς.

Η Ίντερ… καλπάζει προς την κούπα του πρωταθλήματος! Οι Νερατζούρι εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Γιουβέντους από την Ουντινέζε, διέλυσαν με 4-0 την ουραγό Σαλερνιτάνα στο Μιλάνο και ανέβασαν τη διαφορά από τους 2ους Μπιανκονέρι στο +10, με τις δυο ομάδες να έχουν παίξει από 24 παιχνίδια. Βασικός και αναντικατάστατος ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, στον πάγκο ο Κώστας Μανωλάς, για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην Ιταλία.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι «καθάρισε» το ματς από το πρώτο 20λεπτο. Οι Μιλανέζοι ήταν καταιγιστικοί. Στο 3′ ο Οτσόα απέκρουσε την κεφαλιά του Μπαστόνι, ο Τουράμ πήρε την επαναφορά αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Στο 5′ ήταν σειρά του Μπαρέλα να σημαδέψει το δοκάρι και στο 17′ ο Τουράμ άνοιξε το σκορ μετά από γύρισμα του Κάρλος Αγκούστο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, στο 19′, ο Λαουτάρο Μαρτίνες με εξαιρετικό τελείωμα διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Στο 40′ ο Οτσόα έκανε ασταθή απόκρουση και ο Ντάμφρις ήταν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 79′ ο Αρναούτοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ. Εν τέλει το Αυστριακός σέντερ φορ πέτυχε το τέταρτο γκολ των Νερατζούρι στο 90′ με πλασέ από κοντά μετά από σέντρα του Ντάμφρις.

Ίντερ: Ζόμερ, Ντε Φράι, Μπαστόνι(77’ Μπιουκάναν), Παβάρ, Ντάμφρις, Κάρλος Αγκούστο, Μκιταριάν(59’ Κλάασεν), Τσαλχάνογλου(66’ Ασλάνι), Μπαρέλα, Τουράμ(59’ Αρναούτοβιτς), Μαρτίνες(60’ Σάντσες)

Σαλερνιτάνα: Οτσόα, Πασαλίδης, Μπόατενγκ(25’ Ματζόρε), Πελεγκρίνο, Τζανόλι(83’ Κάστανος), Σάμπια, Κουλιμπαλί(64’ Λεγκόφσκι), Μπάσιτς, Τσάουνα(83’ Σίμι, Καντρέβα, Ντιά(64’ Βάισμαν)

Η Τορίνο «λύγισε» τη Λέτσε και «βλέπει» εξάδα

Επιστροφή στις νίκες για την Τορίνο. Μετά από δυο ισοπαλίες κόντρα σε Σαλερνιτάνα και Σασουόλο η Γκρανάτα υπέταξε τη Λέτσε, εντός έδρας, με 2-0, έφτασε τα έξι ματς χωρίς ήττα και μείωσε τη διαφορά από την 6η Ρόμα στους δυο βαθμούς (38-36). Στη 13η θέση οι φιλοξενούμενοι με 24 βαθμούς, στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και τη 18η Βερόνα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 50ο λεπτό με τον Μπελανόβα και στο 70ο λεπτό πήραν αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς ο Πόνγκρατσιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 81′ ο Ζαπάτα έκανε το 2-0 και «τελείωσε» το ματς.

Βαθμολογία

serie a table

[ad_2]

Source link

Related posts

Πέπε Καστάνιο στο Gazzetta: «Υψηλό το επίπεδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήξερα τους “μεγάλους” από το Playstation»

Το NBA live στο Gazzetta

Error 404 | gazzetta.gr

Αφήστε ένα σχόλιο