AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΕΚ: Η τρομερή παράδοση και το ματς με τον Άρη που δεν… ξεχνιέται (βίντεο)

[ad_1]

Ο Άρης την τελευταία τριετία έχει καταφέρει να μεταμορφωθεί αγωνιστικά και από ασχημόπαπο έχει γίνει ένας ελκυστικός κύκνος ο οποίος ομορφαίνει χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότερο. Αυτό για να μην ξεχνάμε ότι ο Άρης του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τον Άρη που έχουμε συνηθίσει.

Γι’ αυτό και η παράδοση είναι εντυπωσιακή υπέρ της ΑΕΚ όταν η ομάδα της Λάρνακας φιλοξενεί τον Άρη σε παιχνίδια πρωταθλήματος. Τα τελευταία 25 χρόνια στα ματς που έχουν παίξει οι δυο ομάδες στην Λάρνακα, η ΑΕΚ μετρά σε 14 ματς 11 νίκες, τρία ματς έληξαν ισόπαλα και δεν έχασε ποτέ!

Πέτυχε σε αυτά τα 14 παιχνίδια 41 γκολ και δέχθηκε μόλις 10. Από τις 11 νίκες όμως που πέτυχε κόντρα στον Άρη, αυτή που δεν θα ξεχάσει κανείς φίλος της ομάδας της Λάρνακας και που θα τον συνοδεύει για πάντα είναι αυτή στις 17 Οκτωβρίου του 2016.

Ήταν το πρώτο παιχνίδι που έδινε η ΑΕΚ στο δικό της ιδιόκτητο γήπεδο. Ήταν το πρώτο παιχνίδι όπου ο κόσμος της ΑΕΚ έζησε από κοντά αυτό που ονειρευόταν χρόνια. Σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα η ΑΕΚ επιβλήθηκε 4-0 του Άρη ο οποίος απλά, τότε, έγινε μέρος του… πάρτι. Ο Χόρχε Λαρένα με γκολάρα είχε ανοίξει το σκορ, άλλα δυο σκόραρε ο Αντρέ Άλβες και ένα ο Χουάν Τομάς.

Από τότε μέχρι σήμερα όμως έγιναν πολλά και η ΑΕΚ δεν θέλει να χαλάσει με τίποτα την πολύ καλή παράδοση που έχει με τον Άρη. Είναι και σε καλή φάση με τον Σιμόν στον πάγκο της και στόχος είναι το βράδυ του Σαββάτου να είναι σε θέση να πανηγυρίσει τη 12η της νίκη κόντρα στον Άρη την τελευταία 25ετια,

[ad_2]

Source link

Related posts

Λέικερς – Μάβερικς 127-110: Ο Ντόντσιτς είχε το triple double, ο Ντέιβις την ομάδα του (vid)

Αιολικός: Τέλος ο Γιώργος Μανούσος

ΠΑΟΚ: Φουλ της τακτικής ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

Αφήστε ένα σχόλιο