AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΠΑΟΚ: Φουλ της τακτικής ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

[ad_1]

Με έμφαση στο κομμάτι της τακτικής συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Συνεχίζει να απέχει από το κανονικό πρόγραμμα ο Βιεϊρίνια.

Με μοναδικό πρόβλημα αυτό του Αντρέ Βιεϊρίνια και απόντα τον Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ, ο οποίος σήμερα το απόγευμα (19:00) παίζει με τη Νιγηρία στον ημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, συνέχισε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Η προπόνηση της Τετάρτης (7/2) ήταν αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στην τακτική, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να χωρίζει τους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρουπ και να δουλεύει σε υψηλή ένταση.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει στην ενημέρωσή της:

«Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Το πρωί της Τετάρτης (07.02) οι παίκτες ξεκίνησαν το πρόγραμμα τους με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι κατοχής. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στον τομέα της τακτικής, το άλλο έπαιζε παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε σε υψηλή ένταση.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη (07.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

[ad_2]

Source link

Related posts

Άρης: Τα δάκρυα του Κουέστα και η αγκαλιά με τον Καρυπίδη (vid)

Αλμέιδα: «Υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν»

Γροιλανδία: Οι παραδόσεις δεν σπάνε ούτε στον… παγετό- Πρωτοχρονιάτικο ντέρμπι στα χιόνια! (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο