AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που σκάει η φωτοβολίδα στα χέρια του 33χρονου στην Κρήτη που έχασε την ζωή του (vid)

[ad_1]

Αμέσως μετά τον τραυματισμό του, ο 33χρονος μεταφέρθηκε με τη βοήθεια των φίλων του λίγο πιο μακριά, μέχρι να τον παραλάβει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ένας 33χρονος στην Κρήτη, έχασε την ζωή του από ναυτική φωτοβολίδα σήματος κινδύνου καπνού, η οποία έσκασε πάνω του, ενώ διασκέδαζε με άλλους δύο συνομήλικους του.

Η φωτοβολίδα του έκαψε τα σωθικά με αποτέλεσμα να φύγει από την ζωή και οι Αρχές ψάχνουν τον άνθρωπο που προμήθευσε τους κατηγορούμενους με τις φωτοβολίδες, αφού συνελήφθησαν οι φίλοι του.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, (δείτε το βίντεο εδώ) αποτυπώνεται η στιγμή που σκάει η φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου Μανώλη.

Φωτοβολίδα

Στη συνέχεια, η φωτοβολίδα κύλισε για μερικά μέτρα αναμμένη στη μέση του δρόμου, μέχρι που τελικά έσβησε.

Φωτοβολίδα 2

Φωτοβολίδα

Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του, τα οποία όμως ήταν τόσο σοβαρά με συνέπεια ο νεαρός άνδρας να αφήσει την τελευταία του πνοή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί εκτεταμένη αιμορραγία.

Ο 33χρονος διατηρούσε τις αισθήσεις του και πονούσε αφόρητα μετά τον τραυματισμό του. Όλα δείχνουν ότι δεν πρόλαβε να πετάξει την κροτίδα και έσκασε πάνω του.

[ad_2]

Source link

Related posts

Μια Ιστορία από την Πόλη: Το μεγάλο ντοκιμαντέρ του Gazzetta για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στο YouTube!

Σαν Σήμερα: O άδικος χαμός του αγαπημένου «Ρέγγα»

Τότεναμ: Τέλος ο Γιορίς, ανακοινώθηκε από την LA FC

Αφήστε ένα σχόλιο